Nokia N73 Oyunları

nereden üye irişi yapılıyor ulamadın acil soylermsiniz

arkadaşlar ben yükleyemedim bana yaedımcı olun

marko_47

Üye
linkleri yenileseniz çok güzel olur

SaYc00

Üye
arkadasım rapid shareden koymayın normal başka link varsa tarmısın ????

alkolcii

Üye
ya oyun moyun yok teşekkür edenlerde yalan diyo

--------------- Ekleme ---------------

yalan yalan be ne oyunudolandırıcılaraq

arkadaslar bana yardımcı olurmusunuz nasıl yukleyecegım bu oyunları?

birol11

Üye
rarda nasıl yükleme yapıyoz daha yenniyim

[QUOTE = Mahmut_91; 1.422.181]

Nokia N73 Oyunları

Paket 10 karışık türde oyun vardır ve hepsi tarafımca Denenmistir tane içerisinde. Herhangi bir sorun yoktur.

İçindekiler:

1 -- 10 Ball MicroPool

-------------------------------------------------- ---------------------------------------------

2 -- Assasin's Creed

-------------------------------------------------- ---------------------------------------------

3 -- Frozen Bubble

4 -- Global Race

5 -- Krally

6 -- Project Gotham Racing

7 -- Real Football 2009

8 -- Sky Force

9 -- Superminers

10 -- Tomb Raider Legend

Indirme linki;

Şifresizdir, iyi oyunlar ...
[/ QUOTE]

her turlu oyun icin bana ulasin

koymussun oyunları nasıl indırebılecezkı bunları dunkown yha

arkadaşlar benim pc den rapidshare den indirilmiyor bana bi yardımcı olun başka indirme sitesi olanı yokmu veya nasıl düzelir bi yardımcı olun acil lütfen

NUMANOK

Üye
teskkkk

--------------- Ekleme ---------------

eyvallah arkadaslar