Nokia N73 Music Edition

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TerSsimTerSs

TerSsimTerSs

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N73 Music Edition
Nokia N73 Music Edition
Aklımdaki fiyat 130 TL biraz zararına satıyorum Türkiye'de 200 TL ye bile bukadar temizini bulamazsınız
Nokia N73 ün yanında kulaklık, yedek joystik tuş takımı, şarj aleti, hafıza kartı adapteri yani genel küçük hafıza kartlarınızıda takabilirsiniz
Nokia N73 ü severek aldım gerçekten aradıgım telefon bu ama tuşlarını sevmedigim için satıyorum herhangi bir sorun çıkarsa ulaşabilirsiniz.
Nokia N73 te hiç çizik veya kırık yok

Ödemeyi bankadan yada Bursa'da el uzerinden yapabilirsiniz
Telefonda aradıgınız her özellik var

Bu telefonu bu siteden isteyen olmaması ilginç ve komik olmanın yanında gerçekten burada telefon satılmayacagına inandım ama yinede kaldırmıyorum satışı
isteyenler [email protected] adresine mail atsın ya da eklesin, buraya yorum yazabilirsiniz, pm atabilirsiniz
Teşekkürler

Satilmistir teşekkürler

'Patron

'Patron

Üye
İyi satışlar..

TerSsimTerSs

TerSsimTerSs

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler bir de alıcı bulabilsek bukadar guven veriyorum telefonda ama isteyen yok galiba

poq

Üye
güzel telefon bendede bi ara aynısından vardı gayet kullanışlı

TerSsimTerSs

TerSsimTerSs

Üye
    Konu Sahibi
Evet çok kullanışlı bir telefon bana göre tek sevmediğim yeri tuşları onun dışında tam bnm istedigim gibi telefon

TerSsimTerSs

TerSsimTerSs

Üye
    Konu Sahibi
Almak isteyen yokmu bu fiyata satıyorum zararına bukadar saglam telefonu yoksa yanlış yerdemi satıyorum ilgi yok bu siteye

Hurriyet49

Üye
150 tl farkla temiz 5800 xpress music ile takas dusunurseniz cevaplayin

TerSsimTerSs

TerSsimTerSs

Üye
    Konu Sahibi
Takas istesem yazardım da üstüne 150 tl verip 5800 almak biraz mantık dışı değilmi kardeşim sattıgım telefon n73 :)

lolaman

lolaman

Üye
İyi Satışlar.

TerSsimTerSs

TerSsimTerSs

Üye
    Konu Sahibi
Sağol fiyatı 130a indirdik yokmu almak isteyen arkadaslar satabilirim 2 gun içinde

slowman76

slowman76

Üye
Bu telefonlara artık rağbet kalmadı be arkadaşım...Yoksa telefonun özelliklerinde pek bi eksik yok Wifi dışında...Ve Wifi bu aralar telefonlar için olmazsa olmaz...
Hayırlı satışlar...Ayrıca siteye ilgi olmadığında değil satışın gerçekleşmeme sebebi,Telefona ilgi olmamasında..Bilgine...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt