Nokia N73 Msn

Sponsorlu Bağlantılar

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N73 Msn
Arkadaşlar hattım Avea Tel:N73 istediğim msn programı ama kontor fazla gitmesin eğer bildiğiniz kontor fazla gitmicek aveaya göre msn program verin herkes şimdiden saolsun

• Beğen
Tepkiler: SSOFT, ahtek, burak6013 ve 10 diğerleri

C.Ron7aldo

Üye
kanka msn var kardeşim en az o yiyor :) ama beta oldugundan bu aralar hata verio :(

erfc20

erfc20

Üye
mig 33 en az kontor yiyen o ben kullanıorum

erfc20

erfc20

Üye
aveada 2-3 saat girince 1 kontor gidiyordu bence çok iyi bide ceptemsn diye bi program denemistim 10 dkda 2 kontor gitti aradaki farka bakın :D

atar123

atar123

Üye
ya millet benim avea hattım var kanka msn beta kullanıom benden 1 kez 1kontör gitti sonra hiç kontör gitmedi 5 saattir açık 0 kontör gidio:kop:

ali_kemal_ordu

Üye
yanlız bu programı nasıl ındırecem

05crestor05

Üye
saol eline sağlık

erkut-34

Üye
ggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg

darkdead72

Üye
95954+2

hacker_RIO

hacker_RIO

Üye
ebuddy kullan bence jar dosyasini bul getjar.com adresinden cok ii hem az kontor gidiyor hemde istedigin zmn arka planda calisiyor yani msn deyken msj felan geldi sorun olmuyor bende ebuddy

sqr.eyp

Üye
ark.lar bnde 2007 çıkma n 73 war bnm hafıza kartımın yeri micro aparatım kırıldı rizede bulamadım girmedim delik kalmadı sadece aparata bulamıyroum biri bna il dılşndan yollaya bilirmi ????????

ram_1

Üye
cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk guzellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
dostum hattımız aynı telimiz aynı inan bana internet paketi alınmadan kullanılmaz bende adam gibi messenger var sen her hafta 9 kontöre abone olursan msn sorunundan kurtulursun hemde şnternette gezinme şansın olur bana pm at ben her akşam giriyorum siteye upload edip atarım sana programı

suat0892

Üye
adam gibi bir n 73 msn programı yokmu aradaslar wayyyy:))))

muratoloji14

Üye
arkadaş vodafone da sınırsız internet 8 lira 100 mb kadar 7 mbps sonrasında 9 kbps baya yavaşlıyo ama msn den hiç çıkmana gerek yok e buddy var bendede bence sen internet paketi ara uygun

k@oss_g

Üye
slm ark.. ben N73 kullanıyorum size zahmet bana bi msn programı lazım hangisini kullanacağımı bilmiyorum üzretsiz olan msn var mı ? beni bi bilgilendirseniz... tşk..

haci38

Üye
tesekkurler

A.K.A.POZITIF

Üye
Turkcell var gır msn yaz 7777 e gonder msn ayarını kur haftalık 1.40 tl :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt