Nokia N73 de .swf dosyaları neden duvar kağıdı yada tema yapılamıyo...

Sponsorlu Bağlantılar

esmelikocero

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N73 de .swf dosyaları neden duvar kağıdı yada tema yapılamıyo...
Nokia N73 de .swf dosyaları neden duvar kağıdı yada tema yapılamıyo... Çok uğraştım olmuyo bilgilerinizi paylaşmanızı bekliyorum teşekkürler şimdiden...

• Beğen
Tepkiler: goldenboy22 ve cemilbalkan

umit2406

Üye
aynı sorun bendede var n78 dede olmuyor

Z0MBI

Üye
forumda war bi prg ownskin diye onu kullanın

aytu123

aytu123

Üye
own skinden tema indirin telefona kurun ondan sonra telefonda animator die bir pro cıkıo ordan yapılır

umit2406

Üye
arkadaşlar onu bizde biliyoruz ama o sadece gif dosyasısını ana ekranda oynatmaya yarar ona kalırsa animsprite var daha kaliteli ve güzel biz *.swf dosyalarından bahsediyoruz

blackface

blackface

Üye
*.swf dosyalrındada işe yarıyor. N78 de kullnaıorum.

umit2406

Üye
blackface hangi pro kullanıyorsun

blackface

blackface

Üye
aytu123 ün söylediği sekilde kullanıyorum.
aytu123' Alıntı:
own skinden tema indirin telefona kurun ondan sonra telefonda animator die bir pro cıkıo ordan yapılır

alone61

Üye
Bahsedildiği gibi ownskin programı swf dosyalarını çalıştırıyor duvar kağıdı olarak ama bu telefona extra bir yük getiriyor 1.ownskin programı 2.flash player 3.swf dosyası bu üçünüde aynı anda çalıştırıyor bu seferde telefonda yavaşlama oluyor(n73 te bir süre kullandım belirgin bir yavaşlama yapıyor) telefonun ram'i düşüyor buda sıkıcı bir hal alıyor.aslında ekrak koruyucu özelliğini nokianın yazılım olarak yapmaması büyük sorun yardımcı programlar çok kullanışlı olmuyor deneyince beni daha iyi anlarsınız.Şimdiden teşekkürler

USAForever

USAForever

Üye
ownskin web adrinde yeni bir tema creator var.
ve uyumlu tel lersi kendin seciyorsun.
hani bilmeyenler varsa.

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
saol kardeş

kezban yenge

kezban yenge

Üye
varol

SlashGun

SlashGun

Üye
Evet aynı sorun bende de var ownskin den yapıyorsun ama yavaşlama oluyor hoş olmuyor yani

Fatih145361

Üye
Selamun aleyküm bende Nokia E65 var SWF dosyalarını açıyor ama ekran koruyucusu olmuyor neden?Bilgisi olan varmı arkadaşlar?Daha dandik telefonlarda bile oluyor...

Fatih145361

Üye
Arkadaşlar bende Nokia E65 kullanıyorum çalışmıyor alıyorum programları ama ekran koruyucusu olarak kullanamıyorum neden böyle oluyor ki yardım ederseniz çok sevinirim...