Nokia N72 yavaslama sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilker_20

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N72 yavaslama sorunu
arkadaslar Nokia N72 kullanıyorum aldıgımda içinden 128 mb hafıza kartı cıktı telefon cok yavas bende belki hızlanır diye 512 mb kingston hafıza kartı aldım ama degisiklik yok telefonu nasıl hızlandırabilirim lütfen yardım

• Beğen
Tepkiler: şakrak

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
İlk önce bir format at herşey sıfırlansın ( kart hariç sade telefona ) özel verileri yedeklemeyi unutma...

esmertanem

Üye
kardes *#7370# yı tusla ve evet de

toprakumit

toprakumit

Üye
kardeşim o soft format sen hard atacaksın oda.... Tel kapalı olacak (*+3+Yes+Kapatıp/açma) tuşu na basılı tutacaksın!!! ;) bide kartada format atıp isim paylaştırmayı unutma!!!

idasindi

Üye
bende de n72 var 512 mmc kullanıyorum ama yavas 1gb alsam ne olacak bılmıyorum ara sıra format atacak olduktan sonra hiç iyi degil o iş işlemcıye overclock yapma yada ekstradan ram ilavesı olsa ne guzel olur degıl mi :D

M.H.Orhan

M.H.Orhan

Üye
bende de n72 var 512 mmc kullanıyorum ama yavas 1gb alsam ne olacak bılmıyorum ara sıra format atacak olduktan sonra hiç iyi degil o iş işlemcıye overclock yapma yada ekstradan ram ilavesı olsa ne guzel olur degıl mi :D

Kardeşim gerekli bilgi Burada Eşsiz Formül

İmzama da tıklayabilirsin

evanescence

evanescence

Üye
Arkadaşım yapacan ben denedim oldu
1 tele format at
2 hafıza kartına da format at
3 10 mb cache programını yukle
4 x plore programını yükle
5 c/system/shareddataya gir orada yanlış hatırlamıyorsam 101f8557 adlı dosya var onun uzantısını txt yap 8 e bashafıza kartı anlamına gelen e lri z yap cache size da 99999999999999999999999999999999999 gir
6 sakın symantech falan yükleme
7 yapılacaklara git yeni de ad speed
tarih 29,01,2005
oncelik yuksek
sora bir tane daha aç onada quike yaz
29,01,2005
düşük yaz ikisinide yapıldı olarak işaretle ve restar cek al sana 290 mhz hız onceden 220 unutma ayrıca geniş hafızalı kartlar hızlandırmaz yavaşlatır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt