Nokia N72 resimlerin tam ekran olmama sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

polis9

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N72 resimlerin tam ekran olmama sorunu
mrb beyler bnde n72 var ve duvar kağıdını tam ekran yapamıorum nasıl yapıcam.Birde sitede n72 için oyun-tema bulamadım.Sizde varsa link verirmisiniz şimdiden tşkler

rapman

rapman

Üye
1.galeriden resimlere tam ekran bakman için önce 5'e sonra da 7'ye bas :oke:
2.N72 için oyunlar : S60 Oyunları
3.N72 için temalar : S60 Temaları
4.N72 için uygulamalar : S60 Uygulamaları

yardımcı olabildim mi ?

polis9

Üye
    Konu Sahibi
ya bn onue deil duvar kağıdını tam ekran yapmayı arıorum

--------------- Ekleme ---------------

bi de verdiin temaların hiç biri olmuo:S

n73siyahinci

Üye
taşekkürler

rapman

rapman

Üye
ya bn onue deil duvar kağıdını tam ekran yapmayı arıorum

bi de verdiin temaların hiç biri olmuo:S
1.o telefonda duvar kağıdı tam ekran olmaz.
2.temaların çalışır sen yapamadın.telefonuna kurulum dosyasını at kur,sonra temalarıma gir yüklediğin temayı seç.ben onlarca tema indirmiştim eskiden,linkini verdiğim yerdeki temaların hepsi sağlam :oke:

duvar kağıdı belki şöyle tam ekran olabilir o telefonda : tema yapma programlarıyla tema yaparsan,bekleme ekranına resmini koyarsan program otomatik olarak tam ekran yapabilir :oke:

Emir

Emir

Üye
Sevgili kardeşim tüm nokıa s60 serilerinde hiç bir duvar kagıdı tam ekran olmazz..

Utku

Utku

Üye
Sevgili kardeşim tüm nokıa s60 serilerinde hiç bir duvar kagıdı tam ekran olmazz..
saçmalama lütfen polis9 soruna gelince resimlerin çözünürlüğü çok düşük olabilir yada yatay olarak çok geniş bir resim kullanıyor olabilirsin

rapman

rapman

Üye
ama tema yapma programıyla tema yapınca oluyor ( ben tema yaptım kendi resmimi koydum tam ekran oldu ;) )

punqermojo

Üye
photoshoptan anlıosan site vericem ordan yaparsın kendi temanı anca öle olur googleye ownskin yaz üye ol telefon modelini seÇ direk yükler ve çalışır...

punqermojo

Üye
kardeşi bn duvar kagıdını tam ekran yapmayı biLmiorum amma sana biye veriyim kndi temanı kendin yap ;) googleye ownskin yaz oraya üye olmn lazım oye olduktan sonra orda tema olurştur yazıo ordan yapabilrisin ama ben üşeinirm dyosan orda çok sayıda yapılmış temalar var saece tlefon modleeini seçmen yeterli senini için :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt