Nokıa n72 HAkkında.??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MeLih_061

MeLih_061

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa n72 HAkkında.??
Ewet arkadaşlar.Nokıa n72 kullananlar veya hakkında bilgi bilenlerden yardım istiyorum.Nokıa n72 nasıl bir telefon. Yorum yazanda yazmayanda saolsun..Bekliyorum..

Elmandra

Elmandra

Üye
iyidir fena değil ama program yüklerken oyun tema vs. telefon kasabiliyor birde 1gb hafıza kartına 30 şarkı ve 10 dolayında oyun ve tema attım hafıza kartı toprak oldu 3 defa değiştirmiştim hafıza kartını acaba sorun telefoncudamıydy telefondamıydı her neyse şimdi 256 mb kullanıyorum bi sorun yok... almayı düşünürsen n70 e göre iyidir tavsiye ederim...

MeLih_061

MeLih_061

Üye
    Konu Sahibi
tm yorumun için saol

sefaköykartalte

Üye
N70 in N72 ye göre arasındaki tek fark ön kamersıdr ;) yni anlıcagın N70den daha iyiidr N7 yarım gün gidiyorsa N72 tam gün gider şar< daha ne sayıyımgir kıyasla 2 tlelınu farkı gör :)

sanberk_11

Üye
Bende N72 kullanıyorum, memnunum. Ama yakında yeni bir telefona geçeceğim. Yok beğenmediğimden de değil.
Öncelikle içinde wi-fi yok, ki senin için önemli bir özellik olmayabilir. Mesela avea'dan harbi tarife ile bunu kapatabilirsin. Bunun dışında hız olarak pek iyi değil yani bastıktan 2-3 saniye ardından açılmakta. Zaten ne kadar zaman olmuş olsa bile hala monopoly dünya şehirleri, opera mini, facebook mobile, msn, fifa 2010, vancouver 2010, sims 3 gibi bir çok uygulama bulunabiliyor. Bataryasından memnunum, tamı tamına 1000 mAh, ki bu değer gayet yüksek. Dayanıklıklığına değinmeden de geçemeyeceğim. Bir arkadaşım bir yerde blackberry storm'unu elinden kaydırmış ve pil, kapak fırlamış ve ekranda çizik oluşmuş. Ben de geçmiş olsun dedim ancak o sırada benim n72'im de düştü farkında değilim :ehe. Arkadaşım bir şeye bakakalmıştı herhalde düşüncesi şuydu: "onun n72 si burda düştü ne kapağı fırladı ne kapandı ne çizildi " ve ben de yerde görünce şoka girmiştim, yani gayet dayanıklı. Müzik konusuna gelince yine gayet iyi ve yeterli benim için. Ancak müzik çalarının tipini pek sevmedim.

evanescence

evanescence

Üye
arkadşım şu an n72 kullanıcısıyım telefonumu çok seviyoru ama kimse kıymetini bilmediği için operatörler internet siteleri vs.vsv her yerde dışlanmış vodafonunu live sitesi bile tanımıyor n70 i tanıyor am pek fark varmış gibi aralarında neyse çok sitem ettim bence tüm serverlarda görünenbir telefon aal

efsane11900

efsane11900

Üye
n72 ngage oyunları çalıştırırmı peki

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Arkadaşlarımın çoğunda var gayet güzel telefon N73'e benziyor .Fazla bi fark yok ama biraz kasıyor sadece

Necmati

Necmati

Üye
benim abim kullandı iyi bi telefon yani alacakmısın?

CmptrCanavarı

CmptrCanavarı

Üye
Ben şu anda kullanıyorum 5 oyun file editor ve 3 de tema yüklü bende bi sorun yok gayet iyi çalışıyor şarjıda süper gidiyor kamera 2.0 ama çözünülüğü iyi yakınlaştırırken netlık bozmuo kısacası al derım ii telefn :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt