Bende N72 kullanıyorum, memnunum. Ama yakında yeni bir telefona geçeceğim. Yok beğenmediğimden de değil.
Öncelikle içinde wi-fi yok, ki senin için önemli bir özellik olmayabilir. Mesela avea'dan harbi tarife ile bunu kapatabilirsin. Bunun dışında hız olarak pek iyi değil yani bastıktan 2-3 saniye ardından açılmakta. Zaten ne kadar zaman olmuş olsa bile hala monopoly dünya şehirleri, opera mini, facebook mobile, msn, fifa 2010, vancouver 2010, sims 3 gibi bir çok uygulama bulunabiliyor. Bataryasından memnunum, tamı tamına 1000 mAh, ki bu değer gayet yüksek. Dayanıklıklığına değinmeden de geçemeyeceğim. Bir arkadaşım bir yerde blackberry storm'unu elinden kaydırmış ve pil, kapak fırlamış ve ekranda çizik oluşmuş. Ben de geçmiş olsun dedim ancak o sırada benim n72'im de düştü farkında değilim

. Arkadaşım bir şeye bakakalmıştı herhalde düşüncesi şuydu: "onun n72 si burda düştü ne kapağı fırladı ne kapandı ne çizildi " ve ben de yerde görünce şoka girmiştim, yani gayet dayanıklı. Müzik konusuna gelince yine gayet iyi ve yeterli benim için. Ancak müzik çalarının tipini pek sevmedim.