nokia n72 de deklanşör sesi gelmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilker_20

Üye
    Konu Sahibi
nokia n72 de deklanşör sesi gelmiyor
arkadaslar nokia n72 telefonumda deklanşör sesi gelmiyor eskiden geliyodu yani fotograf cekerken ses cıkarmıyor eskiden sorun yoktu format attım bu sorun oldu bide bu telefonda wireless ve bas konus wardı eskiden onlarda kayboldu lütfen yardım

xkadir61

xkadir61

Üye
n72'de wireless yok
ses sorunu içinde ;bence kamera çekim sesini değiştirmeyi denesen belki olur.
baskonuş ise ; bence gereksiz birşey 4-5 yıldır kullandığım telefonlarda vardı ama hiç faydasını göremedim.
ve telefonunun yazılımını güncellemeyi denesen iyi olur.

ilker_20

Üye
    Konu Sahibi
n72'de wireless yok
ses sorunu içinde ;bence kamera çekim sesini değiştirmeyi denesen belki olur.
baskonuş ise ; bence gereksiz birşey 4-5 yıldır kullandığım telefonlarda vardı ama hiç faydasını göremedim.
ve telefonunun yazılımını güncellemeyi denesen iyi olur.

işte ses nerden değiştiriliyor bende onu soruyorum :D

xkadir61

xkadir61

Üye
kamerayı aç > seçenekler de > ayarlar de > çekim seside ve değiştir.

sukruon

sukruon

Üye
onları telefoncu yüklemimşmiş.sen yeni versiyonu bul onu yükle

geniusburak

Üye
Benim e72 de video sorunu var... Video çekiminde 6. saniyeden sonra her 3 sn de bir duraklıyor, yine devam ediyor sonra... Bilgisayara attığım zamanda videoyu izlerken aynı problem orda da gözüküyor yani... Nasıl çözebilirim bu sorunu ? Güncellemeyi yaptım bu arada...

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Kameradan ayarlara girmen lazım ilker

Geniusburak sende byük ihtimal hafızan doludur veya az kalmıştır ya da video çekim kalitesini bir kademe düşür ki daha az hafızalı daha hızlı videolar çeksin.

geniusburak

Üye
İlgilerin için tşk ederim fakat hafıza kartımın hafızasında baya bir yer var... Evet yüksek kalitede çektiğim zaman sorun çıkartıyor aslında çıkartmaması lazım diye düşünüyorum :(... Normal kaliteye aldım ve sorun çıkartmadı...

Bu telefon için büyük bir problem değildir değil mi ?? Arada birde yeniden başlatıyor kendisini...

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Fazla olmaması lazım.Arada bir olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...