Nokia N70'i N70 Music Edititona Çevirme

sirhot54

Üye
ya yapıyorum ama bişey olmuyor...telefon kapıyorum açıyorum yine aynı telefon

arkadaşlar lutfen yardım windows xp de kuruyorum proğramı hata veriyo nedir açılmıyo nemesis proğramı bileniniz varsa acil yazsın

kardeş slm benim pc nss proğramında hata veriyo neden olabilir bilen yazsın
lutfen

Emre-45

Üye
Yaptım arkadaşlar şu an telefon açılıyor değişiklikleri ben size söyleyeceğim bitazdan.

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar telefonda 2 tema değişmiş yeşil ve kırmızı renkli me temaları gelmiş.Ve müzik çalara yeni modlar eklenmiş başka bir değişiklik yok şu an.

eren0606

Üye
arkadaslar bnde yapıcam bunu ama nemesiste phone infoda scana basıom. altta ne işlem yapıldıını gösteren minik bi yer var. orda error yazıo. imei falan gelmio. herşeyi harfiyen uyguladım ama olmadı iste. bi yardım edin yawh. bi arkadas daa aynı sorunu almış bişi yazmamısınız.

70n4Ld0

Üye
dostum bende n73 ve n70 war ikisinede yaptım oldu ellerine sağlık 2 tane tema gelmiş,n73 de sesde bir değişiklik yok şimdilik ama n70 de baya bir değişme war 2,3 kat ses arttı ve netleşti bide hızlandı 6 tane oyun yüklü olmasına rağmen EWET şuan denedim n73 ün ekolayzer ayarı defoult muş onu rock yaptık + ses ayarında stereo ve sesyoğunluğu kapalıymış onları açtık deli ses werdi hele düz bir masaya koyduğunda muhteşem ses çıkıyo....

palulu23

Üye
kardeş olmuyor son sürüm zaten yüklü güncelleştirmeye gerek yok diyor birde dediğin gibi kutucuk felan çıkmıyor eski sürümü yeniden yükleyin diye ne yapmalıyız

o7.king

Üye
merhaba arkadaşlar ben nemesis programını kurdum scan deyince altta scan for product error diyo neden yapar bi yardım ederseniz sevinirim

Arkadaşlar

nokia n70 production data edit kodlarını verebilirseniz sevinirim. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Product code :
HW Version :

htmy

Üye
kardeş n70 kodu değiştirmeyi yaptım ama yüklemede zaten son sürüm diyor ve sadece çıkış tuşu var. yine de yükle diye bişey yok

crafty88

Üye
herşeyi yapıyorum yalnız nss ile scan yaptımmı hiçbirşey olmuyor. Versiyon değiştirmenin başka yolu var mı?

a.aslan

Üye

slm arkadaşım bu versiyon çevirme işini telefoncular da yapabilir mi???
bi de senden bi ricam olacak ben senden tema isteyecektim tema uyguladaığım zaman duvar kağıdı analog saat olsun istiyorum çalışan bir saat inan ne kadar aradım bulamadım...

freekays

Üye
şimdi software updater güncellenince ovi suite istiyor onu kurunca bi laç sorun düzeliyor pc suite ve ovi suite destek yazılımını N70 e dili english ve tarihi 2006 ya değiştirince yükleniyor

bu N70 ME yapma olayını çözemedim flash programı telefonu görmüyor nedense
hiçbişekilde gösteremedim xp sp3 var pc de modifiyeli tüm programlarımda kurulu neden kaynaklanıyoır acaba bi tahmini olan varmı ?

----------Eklendi @ 18:10:22 ---------- Yazıldı @ 18:06:19 ----------

galiba program usb portlarını görmüyor kurulumda local olarakmı kuracağız bi bilgisi olan varsa yazabilirmi acaba ?