Nokia n70 yardım!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

keyifvakti

Üye
    Konu Sahibi
Nokia n70 yardım!!!!!!
Arkadaşlar n70 telefonu alırsam pazar günü alcam 160 ytl ye fiyatı gayet iyi gibi geldi bana şurda 2 gün kaldı ama kafam hala karışık kamerası iyi deil sesi iyi deil vs diğer forumlarda söleniyor kafam karıştı elinde n70 olan arkadaşlar lütfen 1-2 fotoğraf bi 15-20 sn lik video birde menülerde gezinti radyo müzik çalar videosu çekip bana iletebilirler mi?eğer bunu yapabilecek arkadaş varsa çok sevapa girer maxicep te hepimiz kardeşiz birbirimize yardım edelim lütfen şu kafamdaki kararsızlığı yok edin arkadaşlar olanlar allah aşkına yardım edebilirler mi?

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
Kardeş video gönderemiyorum ama kendim anlatayım.
Ben N70 kullanıyorum.Telefonumun eksikleri
kamerası fena değil, 2 megapikselle kaliteli resimler çekebiliyorum ama biraz karanlık ve gölgeli gibi oluyo resim.Tabi bunun çözümü var, magic photo suit programını yükleyip fotoğrafların parlaklık ve renk ayarını istediğin gibi yapabilirsin hem de kalitesini bozmadan.
Menüsü biraz yavaş gerçekten.Özellikle tlfn ilk açıldığında menüye girerken çok yavaş ama bi kere girdikten sonra normal oluyo.Sesi öyle kötü falan değil, gayet kaliteli.Sen ona bi de winamp yada jukebox yuklersin ekolayzir ile daha kaliteli ses elde edersin.

N70 in avantajlarına gelince,
S60 v2 serisinin en gelişmiş telefonu.Diğerlerinin kaldıramadigı oyun ve programları rahat çalıştırıyo. 30 MB ram i var.
Hertürlü programı yükleyip telefonu istediğin gibi geliştirebilirsin S60 v3 ler gibi sertifika derdi de yok.
Radyosu çok güzel.Müzik kaliteli.Resim de hiç fena değil. 1 GB hafıza kartını kaldırıyor.

Ben telefonu bilgisayar gibi kullanıyorum zaten.
Internete msnye facebook a youtube a cepten giriyorum.Cepten tv izliyorum.Görüntülü konuşma yapıyorum.Ofis programlarıyla word yazıyorum. Vs vs vs

Kısaca, N70 i tavsiye ederim, pişman olmazsın ;)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
yaa eski bir telefon güzel ama şu anki telefonlara göre çok hantal kalıyor..

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
Orası öyle ama iş tamamen duygusal(!) ;)
yani iş parada bitiyo.Paran çoksa daha iyi telefonlar da var tabi.Ama
*~ N70, aynı parayla alabileceğin biçok tlfndan çok daha iyi ~*

keyifvakti

Üye
    Konu Sahibi
peki n70 yerine 6280 nasıldır iyi midir 130 ytldi o daha ucuz ya n70 mi daha iyi 6280 mi siz olsanız hangisini alırdınız?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ben olsam N70 i alırdım çünkü symbian bir sürü program kurabiliyorsun..

keyifvakti

Üye
    Konu Sahibi
adminim kilitleyebilirsin konuyu tel almama izin vermediler derslere çalışırsam yazın istediğim sıfır teli alcaklar....

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
adminim kilitleyebilirsin konuyu tel almama izin vermediler derslere çalışırsam yazın istediğim sıfır teli alcaklar....
:):):) ailen güzel karar vermiş o zaman sana takdir almak düşüyor..

keyifvakti

Üye
    Konu Sahibi
zaten bi takdir bi teşekkür alırsam istediğim teli alcaklar ama anadolu lisesinde sayısaldayım işim çok zor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ne güzel işte bu sana motivasyon olur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt