Ygt45
Üye
Nokia N70 Şebeke Problemi
Arkadaşlar Nokia N70 marka telefonum var.Bir gün telefona baktığımda çekmediğini gördüm.Sorunun nemden olabileceğini düşündüm.Ve telefonun kartını çıkarıp pirincin içine koydum.Nemini aldı.Ve telefonum düzeldi.Bu beni 4-5 ay idare etti.Fakat son zamanlardapirinçte işe yaramıyor.Telefon çekmiyor.İçini açıp kartını,bütün devreleri kontak sprey ile temizledim.Ve çekmeye başladı tekrardan fakat 20-30 dakika çekiyor sonra yine gidiyor.Aynı işlemi tekrarladığımda yine düzeliyor yine gidiyor.İnternette bir kaç yerde şema veya temizlenmesi gereken noktaları göstermiş..
bu inkteki o 3 adet noktanın üstündeki korozyonu kazıdım ve bu beni yine 1 hafta idare etti.Şimdi ise kazımama rağmen 5-10 dakika kullanabiliyorum.Sonra tekrar çekmiyor.Telefoncuya götürdüm.Telefon daha önce açıldığı için işlem yapamayız dediler.Ne yapabilirim.Yardımınız için teşekkür ederim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu inkteki o 3 adet noktanın üstündeki korozyonu kazıdım ve bu beni yine 1 hafta idare etti.Şimdi ise kazımama rağmen 5-10 dakika kullanabiliyorum.Sonra tekrar çekmiyor.Telefoncuya götürdüm.Telefon daha önce açıldığı için işlem yapamayız dediler.Ne yapabilirim.Yardımınız için teşekkür ederim.