Telefon Tavsiyesi Nokia N70 mi Yoksa Sony Ericson W810i mi??

Sponsorlu Bağlantılar

N70mi W810i mi??

• Nokia N70

Kullanılan: 33 52.4%
  • Sony Ericson W810i

Kullanılan: 30 47.6%

• Kullanılan toplam oy
    63
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EFE_57

EFE_57

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N70 mi Yoksa Sony Ericson W810i mi??
Arkadaşlar bnde Nokia N70 var. Telimi değiştirmek istiyorum. Telefoncuya gittim W810i ile takas yapıyorlar. Sizce W810i mi daha iyi yoksa N70 mi??
Lütfen Yorum Yapın.

Ses
Kullanış
Özellik
konularunda yorum yaparsanız sevinirim.

Teşekkürler

lyon_69

lyon_69

Üye
Bence nokiadan şaşma seside güzel kullanışı da iyi

safakk

safakk

Üye
Arkadaşlar bnde Nokia N70 var. Telimi değiştirmek istiyorum. Telefoncuya gittim W810i ile takas yapıyorlar. Sizce W810i mi daha iyi yoksa N70 mi??
Lütfen Yorum Yapın.

Ses
Kullanış
Özellik
konularunda yorum yaparsanız sevinirim.

Teşekkürler
kardeş tel hızı w810i
özellik:
kamerada=w810i
dış ses yüksekliği=n70 daha iyi
ekran+pil kullanım süresi+kulaklık+bas=w810i
3g+yazılım+sağlamlık=n70
kullanış açısında w810i daha hızlıdır ama oyunlar symbian oyunlar gibi olmaz video 3gp ve video film mp3 çalar vs. gibi program yükleyemezsin
sonuç ben olsam takası yapmazdım ancak program oyun gibi şeyler kullanmıyo ve müzik hastası hele hele bas manyağı biriysen telim de hızlı olsun diyorsan w810i yi tercih et:oke:

EFE_57

EFE_57

Üye
    Konu Sahibi
kardeş tel hızı w810i
özellik:
kamerada=w810i
dış ses yüksekliği=n70 daha iyi
ekran+pil kullanım süresi+kulaklık+bas=w810i
3g+yazılım+sağlamlık=n70
kullanış açısında w810i daha hızlıdır ama oyunlar symbian oyunlar gibi olmaz video 3gp ve video film mp3 çalar vs. gibi program yükleyemezsin
sonuç ben olsam takası yapmazdım ancak program oyun gibi şeyler kullanmıyo ve müzik hastası hele hele bas manyağı biriysen telim de hızlı olsun diyorsan w810i yi tercih et:oke:

yorumların için teşekkürler.

Ben oyun program fln kullanıyorum. Müzik dinlerim basslı fln bana W810inin sesi daha çok dediler.

snacker

snacker

Üye
arkadas nokiadan sasma

yusufucan

yusufucan

Üye
KESİNLİKLe ve Kesinlikle Nokia n70 Arkadaşım Sony Ericsson Yazılımdan Kaybediyor Bi kere...

safakk

safakk

Üye
yorumların için teşekkürler.

Ben oyun program fln kullanıyorum. Müzik dinlerim basslı fln bana W810inin sesi daha çok dediler.
önemli değil ne demek :) valla dediğim gibi oyun ve program için w810i yi kesinlikle alma çünki fiilen kullandım biliyorum hiç memnun kalmazsın... ses konusunuda bahsettiğim gibi:oke:

schumici

schumici

Üye
bence ses olarak se iyi olur ama genel özelliklerde n70

EFE_57

EFE_57

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.Ben bi süre daha N70 le takılmaya devam edeyim.Sonra değiştiririm inş.

polat_ketur

polat_ketur

Üye
senin ki 2. el olduğu için sana w810i yi takas teklif ediyor ama seninki 0 olsaydı inan ki w810i den ikitane vermesi lazımdı

VANOS

VANOS

Üye
Symbianı Yeter Bea

The_Ghost06

Üye
kardeş benimki 0 daha 1 yıl garantisi var ben n70 temi kalayım yoksa n73 mü alayım peki n73 alırsam ne kadar para vericem üste

onder_17400

Üye
w810i n70 in ikinci eli fiyatında özellikleri ona göre. n70 daha iyi

DEATHMETOO

Üye
nokia n70 kesinlikle müzik dinlemek istiyosanda kulaklığı oldukca kaliteli

rezolar

rezolar

Üye
En güzeli w810i 3g der var programını buldum şimdi ben kullanıyorum.

hasbiber

Üye
bence w810i daha güzel nokya iyi deil banagöre bence w810i süper

ahmetx1903

ahmetx1903

Üye
w810i walkman zati müzik ve foto için yapılmadımı bu tel farklı kulvarlarda bunlar hangı ozlelıgı arıyorsan anu seç...

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
.Eğer Müzik ve Fotoya ağırlık veriyosan ve birazda tasarıma W810i ama Symbian Foreversa N70 ..

deadly105

Üye
n70 kullanıyorum çok memnunum.bence hiç değiştirme:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt