nokıa n70 kullanıyorum telefon kendiliğinden açılıp kapanıyor..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muhammed öztürk

Üye
    Konu Sahibi
nokıa n70 kullanıyorum telefon kendiliğinden açılıp kapanıyor..
arkadaşlar nokıa n70 kullanıyorum telefon kendiliğinden açılıp kapanıyor.. bu sorun donanımda mı yazılımda mı bi yardım etseniz lütfen sorun nedir sizce :(

cort0303

cort0303

Üye
kablo ile yeni yazılım yüklemeyi dene kardeşim.

muhammed öztürk

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yüklendiğini nerden öğrenirim kardeş o zaman düzelir mi sabahları oluyor bu sorun genelde sonralara doğru düzeliyor sabahları kapatma tuşu kendiliğinden aktif oluyor :(

yunus5055

yunus5055

Üye
Hard format at düzelir ... Format atmayı Bilmiyorsan öğrenirsin forumdan bak

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
bana gore 3 nedenden yapabilir.
1-acma kapama tusu basik kalabilir.
2-son zamanlarda otomatik kapatmak icin bir program yuklemis ve aktif etmis olabilirsin.
3-telefonu muhafaza etmek icin bir telefon kilifi kullaniyorsan kiliftayken kapama tusuna baski olabilir.
Telefonunu temizle. (su ve sabundan bahsetmiyom) format at. Kilifsiz kullan.

yunus5055

yunus5055

Üye
Kardeşim Belki bataryan kötüdur .. Tel açılır biraz durur ve kapanır .. Yada temassizlik filan vardır .. Benim telde bi ara nete bağlanınca batarya zayıf deyip kapanıyordu .. Iletken demirleri düzelttim vs sorun çözüldü...

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
nasıl yüklendiğini nerden öğrenirim kardeş o zaman düzelir mi sabahları oluyor bu sorun genelde sonralara doğru düzeliyor sabahları kapatma tuşu kendiliğinden aktif oluyor :(
- - - Eklendi - - -

Kardeşim Belki bataryan kötüdur .. Tel açılır biraz durur ve kapanır .. Yada temassizlik filan vardır .. Benim telde bi ara nete bağlanınca batarya zayıf deyip kapanıyordu .. Iletken demirleri düzelttim vs sorun çözüldü...

ben arkadasin 2. Mesajina gore cevap verdim. sorunun sabahları oldugunu yazmis. Senin dusuncende dogrudur. Ben sadece olasiliklari soyledim.

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
Har format at olmadı flashla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt