yinede bu 13 temmuz olayından sonra herkesin ağzı yandı bir kere spot olarak gelirse de satılmaz telefoncularda almayabilir yada çok az alırlar türkiyeye gelse bile bulamayaiblirsiniz.
sen anlamadin pesin para 750 ytlye aldim ama nerden yurtdisindan faturali garantili herseyi var ve ayrica gumrukten islendi gumrukten gecerken o ulkenin gumrugu ban 25 ytl geri verdi telefonu kendi ulkelerinden aldigim icin anladin mi simdi balk bidaha soyleyeyim yanlis duymadim NOKIA N70 750 YTL
ayrica o gumruk meselesini bende bliyordum telefeonu satan cocuk turktu o bunu bana dedi see you.................
Originally posted by acmemerlin@Oct 17 2005, 12:44 AM sen anlamadin pesin para 750 ytlye aldim ama nerden yurtdisindan faturali garantili herseyi var ve ayrica gumrukten islendi gumrukten gecerken o ulkenin gumrugu ban 25 ytl geri verdi telefonu kendi ulkelerinden aldigim icin anladin mi simdi balk bidaha soyleyeyim yanlis duymadim NOKIA N70 750 YTL
ayrica o gumruk meselesini bende bliyordum telefeonu satan cocuk turktu o bunu bana dedi see you.................
ya ben seni inandirmak zorundamiyim aldim iste baba gibi kullaniyorum superde telefon yemin olsun 750 ytl inanmazsaniz inanmayin oruc oruc beni yemin ettirdiniz