Nokia N70 Hakkında Herşey Burada Toplanıyor.. (Tek Konu)

N 90 Exposure correction (-2 to +2 EV with 0.5 EV step) var aslında bu diafram açıklığı ve deklanşör hızına etki edecek şekilde oynanabili gibi geliyor yani şu su damlalarını havada yakalama filan gibi estantaneler yakalana bilir mi?

Ben demiyorum ki deklanşör hızı veya diafram açıklığı ayarlanıyor ama bu konuda EV işe yarar mı bi incelemek lazım ...
N 90 bir çok bas çek fotraf makinasından dah iyi gibi duruyor...

abuvice

Üye
Alın bi Se w900i W800i paşa paşa no problem telefon edinin..

ozzzy

Üye
ya n70 nkral telefon w900 ile w800 yanından geçemez

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Ses ve Kamerada Kafasına Basar

N70'in rek artısı symbian ve videosunun iyi oluşu bana göre )

ozzzy bütün mesajlarına şöyle bi baktım hep n70 n70 aga sen başka bi telefon bilmezmisin tamam kendi malın ama bu kadarda övme Bizde kullandık N70

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
En iyisi benim telefonumdur mantığı denir buna..

Gokhan43

Üye
İşte o mantığa hep karşıyımdır.

Sakın kimse üzerine alınmasın ama kendi telefonunu en iyisi görenlerin görmemiş olduğunu düşünürüm.

Saygılar..!

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Bende onu demek istedin ahmet ama yanlıs bişi felsefe yapmaya gerek yok dimi

yesil

Üye
abi N 70 süper alet ama photo telefonda harika çıkıyor pc ye atınca güzel çıkmıyor. bunun neden olduğunu anlayamadık daha.

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Sen demekki n90'ın ekranında görsen fotoyu kalp krizi geçirirsin..

amedian

Üye
gokhan icin soyluyorum n70 idare eder diyebilecegimiz bi telefon heheheh

Gokhan43

Üye
Benim için mi ?

--

Eğer benim içinse idareden ziyade güzel telefon

Ama benim isteklerimi karşılamadığı için bunu aTTra da bilir onla da çok konuştuk ama W800i alıcam.

HERKES kendı begenısı ve kullanım amacını gozeterek tel almalı bu yuzden gıkhan dogru onun ıhtıyacalrını karsılamıyorsa almasının anlamı yok!!

Gokhan43

Üye
En azından 3.5 MM Stereo Jack olsaydı , ama neyse uzatmama gerek yok , ses ve foto ihtiyaçlarımı karşılamadığı için alamıyorum.

DeLmIrA

Üye
elime geçmedi bu yüzden yorum yapmıcam ama n serisinin karizmasi war şu anda

abuvice

Üye
Karizmayı ne yapcan işe yaramadıktan sonra.. W900... Şuan için GÖzümde en iyi telefon bu..

amedian

Üye
Benim için mi ?

--

Eğer benim içinse idareden ziyade güzel telefon wink.gif

Ama benim isteklerimi karşılamadığı için bunu aTTra da bilir onla da çok konuştuk ama W800i alıcam. gulumseme.gif

yok yok yanlıs anlama dostum yukarıda herkes kendi telefonun övuyo demistin ya bende idare eder die oyle dedim ama aslında etmez sen beni anladın heheeh. neyse eger se diyosan w900 içinde bi dusun derim tabi alacak kullanacak olan sensin

symbıan -java konusuna gore deısıyo tercıhler!!

Gokhan43

Üye
W900 almam , W800i veya W810i alabilirim.

Eğer N70 de bana hitap etseydi seve seve alırdım

-----------------

@RockFord Fostage

Benim için öenmli olan onlar değil , S60 ve Java farketmez , yereki Multimedia yönünden zengin olsun.