Nokia n70 de n_gage oyunu kuramiyorum.Yardim!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mr_kamil

Üye
    Konu Sahibi
Nokia n70 de n_gage oyunu kuramiyorum.Yardim!!!
Selam arkadaslar ben n70 cepime n_gage oyununu kuramiyorum lutfen bi yardim edin.Kuruyorum da icon geliyo ama oyuna girilmiyor.Yardim ederseniz guzel olur.

mr_kamil

Üye
    Konu Sahibi
Bi yardim eden yokmu?Problemin cözumun bilen lutfen yardim etsin.

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
işletim sistemi düşük olduğundan n gage eski symbianlara yüklenemiyor diye biliyorum kardeş

mr_kamil

Üye
    Konu Sahibi
Nasil calismaz abicim icon geliyo ama.

punqermojo

Üye
kardeş bende bi zamanlar bunla kafayı yemiştim bi arakdaş yardım ettti nasıl oldunu unuddum konuyu bulursam paylaşırım yaparsın ordan

--------------- Ekleme ---------------

kardeş ikon gelmez tabi sen napıcaksin bilirmusun system klasörün içinde 6rat diye birşey olucaktı galiba onu xplore veya fexplore yardımıyla e/system/apps klasörüne at çıkışde bluetoothu aç oyuna gir oyunun renklri düzgün olmassa color fixle phyton yükle yine açılmasssa küçük bir fix yükle kesin açar...bunları yaptıktan sonra
oyuna tıklar tıklamaz total color fixe gir hemen seçeneklerde ilk baştakine bas orda oyunun adı yazar.onab as bekle hemen oyuna atar basma bişeye düzelir hemen kolay gelsin çözemessen [email protected] ekle yardımc olurum...amaa oyunun zararlı lipslerni silmende gerek

bluetoothu açıp girmen gerek
bluetoothu aç öle dene giricekmi bak bakalım

mr_kamil

Üye
    Konu Sahibi
Abicim bu senin msn inmi?Color fixim kurdum ama total color fixim,fixim yok.Nasil yapa bilirim?

punqermojo

Üye

mr_kamil

Üye
    Konu Sahibi
Simdi bakiyorum.Tewekkurler.

mr_kamil

Üye
    Konu Sahibi
Zararli lipsler hangisi nasil bilirim?Verdigin link yararli.Ama simdi bilgisayarla deyilim sonra indircem.

punqermojo

Üye
Zararli lipsler hangisi nasil bilirim?Verdigin link yararli.Ama simdi bilgisayarla deyilim sonra indircem.

tamam ben o lipsleri silmedim googlye yaz zararlı lipsler
direk saten ilk çıkana tıkla adları yazıo bunu bunu bunu silin die sende orda yazılı olanları siliceksin :)

tamam ben o lipsleri silmedim googlye yaz zararlı lipsler
direk saten ilk çıkana tıkla adları yazıo bunu bunu bunu silin die sende orda yazılı olanları siliceksin :)

mr_kamil

Üye
    Konu Sahibi
Aradim bi seyler bulamadim.Buldugum lipslerde bende yok.Cepime asphalt 2 ve fifa 09 yuklemiwim.Ama oynayamiyorum.

punqermojo

Üye
Aradim bi seyler bulamadim.Buldugum lipslerde bende yok.Cepime asphalt 2 ve fifa 09 yuklemiwim.Ama oynayamiyorum.
neden oynayamıyorsun?
nasıl açılıcakmış gibi olupmu açılmıyor

mr_kamil

Üye
    Konu Sahibi
Evet ya icon var,acilacak qibi oluyor ama acilmiyor.Ne yapa bilirim?

punqermojo

Üye
Evet ya icon var,acilacak qibi oluyor ama acilmiyor.Ne yapa bilirim?
k.bkma dostum msjı yeni gördüm küçük bir fix yüklüyecegiz ama oda oyunnun içinde linkkini veriyim indir

yanlış hatırlamıyorsam buydu galiba bunun içinde olucaktı yükle+oyun çok güzel ve kolay kullanışlı

bu arada bluetoothu açmayıda unutma

bu arda color fix phytonla çalışır
http://www.maxicep.com/s60-oyun-emu...fix-en-iyi-colorfix-2-144241.html#post2504205
bunu yükle color fix olarak ben bunu kullanıyordum
içinde pyhtonda olucıak onuda yükle
oyuna bi kere bas ngage yazsını gördün zman menü tuşuna bas ordan total color fixe gir seçeneklere ilk çıkana bas orda oyunların adı yazar ona da bas bişeye basmadan bekle otomatik oralark oyuna yönlendiricektr
oyuna attıgı zamn bi şye basma bekle 10 saniye içinde renkelr normale döner

oyunun adı orda yoksa wwp vardı yanlış hatırlamıyorsam ona basar basmaz hemen menü tuşuna basılı tutarak oyuna gir ve bekle sonucu gör :)

mr_kamil

Üye
    Konu Sahibi
Ok tesekkur aksam yapicam.Bi sorun olsa yazarim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt