• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia N7-00: Symbian ^3 İşletim Sistemi ( Özellikleri / Fiyatı / Çıkış Tarihi / Resimleri )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia N7-00: Symbian ^3 İşletim Sistemi ( Özellikleri / Fiyatı / Çıkış Tarihi / Resimleri )
Nokia’dan sızdırıldığı iddia edilen N8-00’dan sonra şimdide, Symbian ^3 işletim sistemine sahip olan N7-00’ün sızdırıldığı iddia edildi. Kızaklı tasarlanan bir QWERTY klavyeye ve oldukça sağlam bir yapıdaki alüminyum gövdeye sahip olacak olan cihaza ait olacak olan teknik özellikleriyse sırasıyla şöyle sizlere sıralayabiliriz;

• 4 inç genişliğinde AMOLED yapılı dokunmatik ekran,
• Kaydırılabilir bir QWERTY klavye,
• 512 Megabayt kapasitesinde RAM,
• 1024 Megabayt kapasitesinde ROM,
• 32 Gigabayt dahili hafıza,
• 8 Megapiksel kamera ( Çift LED desteği ),
• Wi-Fi, 3G ve USB bağlantıları,
• GPS desteği,

( Nokia N7-00 olduğu iddia edilen görüntü )

Nokia’nın bu cihazı önümüzdeki ay içerisinde tanıtıp, Haziran veya Temmuz ayında satışa sunması bekleniyor.

LeqendKiLLer

LeqendKiLLer

Üye
Güzelmiş .

haltie

haltie

Üye
tuşlar güzel olmuş kullanım kolaylığı sağlar

61semih

61semih

Üye
oldukca kapa ki bence nokia boyle bir telefon tipiyle cıkmaz pıyasaya kesinlıkle

karkarkara

Üye
Pek hoşuma gitmedi, nokia gibi gelmiyor bana sanki.Üstteki arkadaşa katılıyorum çok kaba bir tasarım..

kemal21

kemal21

Üye
bende arkadaşlara katılıyorum kaba olduğu konusunda ama yukardaki özellikleri taşıyorsa kaba olmasına da razıyım ben

litre

litre

Üye
neredesin sony ericsson.. hadi artık android'li Walkman telefonunu çıkarda alem telefon görsün.. bu ne ya. telefonmu olur böyle Mp3 çalar gibi..nokıa işte ne beklersin ki!!

scuf

scuf

Üye
telefondan çok digital fotoğraf makinasına benziyor aferdersiniz neremizde taşıycaz bu teli maşşalh pantalononun cebine sığmayacak kadar kaba ve itici bir görüntüsü var , bence nokia bir daha düşünsün bu tel için , içinde bin türlü özellile olsada tipten kaybediyor bi kere :D

djdeycan

djdeycan

Üye
yaa bu şey telefondan çok internet tableti gibi olmuş cebede girmez bu N97 forawer

61semih

61semih

Üye
kesınlıkle boyle bır gorunuste telefon cıkarmaz nokıa sadece cin pazarında cıkar bu tur telefonlar,pantolonun cebıne koysam çatal felan gorunur baya bi aşşa çeker pantolonu :hmmm

lazo611

lazo611

Üye
Amoled amoled amoled... Nokianın dokunmatik ekranından nefret ediyorum... bari süper amoled olsaydı

karkarkara

Üye
Piyasa da dolaşan çakma sony mp4lere benziyor tip olarak bu tiple nokia anca (o özelliklere rağmen) nal toplar

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
pek nokia tasarımı bir ürüne benzemiyor şehir efsanesi gibi bir haber olsa gerek

Aziz™

Üye
kötü bir görüntüsü var yahu:hmmm

habbuj

habbuj

Üye
muhteşem bir telefon bence kaba olması da benim için önemli değil önemli olan içi işletim sistemeinin symbiyan 3 olması yeter bana bence muhteşem bir telefonn:oke:

Aziz™

Üye
:hmmmgenede ilginç valla

Esendağlı

Esendağlı

Üye
kesınlıkle boyle bır gorunuste telefon cıkarmaz nokıa sadece cin pazarında cıkar bu tur telefonlar,pantolonun cebıne koysam çatal felan gorunur baya bi aşşa çeker pantolonu :hmmm
Katılıyorum,nokia bu saatten sonra böyle bir tasarımla kesinlikle piyasaya cihaz sürmez

princex

Üye
telefon çıktımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt