• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia N1 tablet ikinci parti de dakikalar içinde tükendi!

Sponsorlu Bağlantılar

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N1 tablet ikinci parti de dakikalar içinde tükendi!

Nokia N1 tablet ikinci parti de dakikalar içinde tükendi - MaxiCep
Nokia’nın yeni tabletine Çin’de büyük ilgi.

Finlandiya devi Nokia, her ne kadar Lumia akıllı telefon modellerini Microsoft’a vermiş olsa da yakın dönemde özellikle Android üzerinde çalışan akıllı telefon ve tablet modelleri ile adını duyurmaya hazırlanıyor.



Bu konuda ilk cihazını da bir süre önce duyuran firma, Nokia N1 adı ile gelen bu akıllı telefonunu ilk olarak Çin’de satışa sunmuştu. Geçtiğimiz günlerde 20.000 adet olarak satışa sunulan yeni tablet dakikalar içerisinde tükenmişti.

Yeni gelen bir bilgiye göre Nokia, ikinci parti olarak da N1 tabletini yine Çin’de sunarken, bu parti de önceki gibi dakikalar içerisinde tükendi.

Nokia’nın tableti Çin’de 1.599CNY (Yaklaşık 257$) fiyat etiketi ile satışa sunulmuştu.

7.8″ büyüklüğünde ve 2048×1536 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip olan Nokia N1 tablet Intel’in dört çekirdekli Atom işlemcisinden güç alıyor. 2GB sistem belleği içeren tablet Google Android 5.0 Lollipop işletim sistemi üzerinde çalışmakta.

Yeni tabletin arka yüzünde 9MP kamera yer alırken, ön kamerası da 5MP çözünürlükte geliyor. Henüz Çin dışında diğer ülkelerde ne zaman sunulacağına dair bilgi ise bulunmamakta.
 
  • Beğen
Tepkiler: berkkaralar1


PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
Tasarımı çok hoş duruyor paylaşım için teşekkürler :)
 
KayraBey

KayraBey

Üye
Android olunca işler değişir elbet
 
  • Beğen
Tepkiler: Yusuf0111_Oğuzhan
gutihaz1

gutihaz1

Üye
geç kaldın bu işlerde ama yine de seviyorum seni nokia umarım eski haline dönersin
 


Üst Alt