Nokia N1 + Android ne kadar doğru?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben şimdiye dek nokia dışında bi telefon kullanmadım İphone de gördüm adroidli samsung da gördüm ama kullanma şansım olmadı Nokia nın 6100-6070-N73-E71 ve son olarakta E7-00'ını kullandım. sistem (ram-mhz) olarak zayıf (E71 ve E7-00). Nokia Symbian işletim sistemine yardımı kesti yani son bi kaç güncelleme gelcekmiş galiba o güncellemer ile symbian serisine istenilenlere yönelik bi güzellik yapsa mesela cihazlarımızın hızı olabilir yani yazılımsal olarak yapabildiğinin en iyisini son güncellemelerde verse süper olur (benim düşüncem bu) yani :) / ama ilerde nokia androidle anlaştı(imkansız) haberi çıkarsa afallarım

e7 nin son majör güncellemesiydi Nokia Belle.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Nokia'nın android işletim sistemine sahip bir telefon çıkarması demek ipleri tekrar eline alması demek. Bir çok kişi işletim sisteminden dolayı nokia'yı bırakıyor. Mükemmel tasarım ve 1-2 orjinal fikir ile gelecek android sistemli telefon bu piyasada bütün markaları yeniliğe yöneltmek zorunda kalır ve sonuçta kullanıcılar karlı çıkar bu işten.

Tamda istenilen bu kardeş / forumda da rastlamışızdır nokia'ya android yüklemek isteyen onlarca belkide yüzlerce arkadaşımız var lakin bunu biz değilde nokia gerçekleştirse ve halihazırda Android işletim sistemi kullanan cihazlar sunsa piyasaya nokia tabiri caizse şaha kalkar yani :) / (ama ben bunu bi öneri olarak nokiaya e-posta göndereyim işe yaramaz ama küçücük bi ihtimal işte )

fLuke!

fLuke!

Üye
Nokia Android kullanırsa diğer firmalar ne yapacak?:D

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Konu amacına ulaştı hatta aştı :locked:

dekor67

dekor67

Üye
o olayın aslı şoyle evet n1 var ayrıca 41 mp degil 8mp kamerası var ve meome la gelecek yani acık kaynak kodlu le cıhaza andıroid vb yuklenebilecek

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
halil2727

halil2727

Üye
android o kadar mükemmel bi işletim sistemi değil ki .önce iphone kullandım sonra samsung galaxy note kullandım ve şunu gördüm android in geleceği symbian.bence nokia kesinlikle android hatasına düşmemeli ve wp ile yoluna devam etmeli ki daha neler yapabileceğini kimse bilmiyor wp8 den sonra herşey belli olur.çift çekirdek gücünü ve microsoft un o sayısız uygulama destegini alınca android in ne rezil bi işletim sistemi olduğunu anlarsınız.Önce iphone kullanın ardından android aradaki farkı hemen anlayamasanızda 1 ay sonra çok iyi anlarsınız.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Nokia androide geçmiyor geçmeyecek geçicek olsa her zaman olduğu gibi yine ilk o geçerdi.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
az önce nokiadan aradılar bende bu Nokia N1 ve android konusunu sordum Türkiyede satışı bulunmayan bi cihaz Nokia N1 var dediler, android konusu ise cihazın meeGo işletim sistemi yüklü olarak geleceği ve açık kaynaklı olacağını söyledi ki açık kaynaklı oluşu cihaza android işletim sisteminin yüklenebileceğini hatta yükleyenlerin olduğunu söyledi ama sistemin tam çalışmadığını bildirdi, başka sormak istediğiniz birşey varmı dedi, bende Nokia'nın Android işletim sistemiyle anlaşması gibi bir durum söz konusumudur? Dedim mühteri temsilciside bize sizin gibi istek görüş ve taleplerini iletenlerin isteklerini kayıt altına alıyoruz daha sonrasında bu kayıtlar nokia'ya iletiliyor biz size nokia androidle anlaşır anlaşmaz gibi bir bilgi veremeyiz bu kararı nokia verir dedi? / nokia'nın adroidle anlaşması muallak-imkansız gibi gibi :) / nokia yoluna biraz symbian biraz wp ile devam ediyor yani

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Nokia artık cihazlara harf vermeyeceğini sadece sayı veya başına lumia gibi isimler koyacağını açıklamıştı. N1 maemoyla çalışıyo olabilir ama androidi çalıştırmaz donanım tartmaz..

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Nokia artık cihazlara harf vermeyeceğini sadece sayı veya başına lumia gibi isimler koyacağını açıklamıştı. N1 maemoyla çalışıyo olabilir ama androidi çalıştırmaz donanım tartmaz..

hmm bu açıklaması hakkında bi bilgim yok / kardeş cihaz yazılım destek kısmında bu konunun altında japonca ile ilgili konu varya o konuya bakar mısın yardım etsen bize bi

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ayrıca nokia ya ait hiçbir sitede n1 diye bir cihaz yok sanırım sana yanlış bilgi vermişler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt