Nokia N1 + Android ne kadar doğru?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N1 + Android ne kadar doğru?
Bu sizce ne kadar doğru??

''''41 Megapiksel çözünürlüğünde kamera ve Android 4.0 mobil
işletim sistemli Nokia N1 modelini hiç gördünüz mü?
Cevabınız hayır ise, gelin gösterelim. Deviantart sitesinde paylaşılan
bir görselde Nokia’nın gelecekteki akıllı telefonları hakkında bize bilgi
veriyor. Aşağıda görebileceğiniz görselin Nokia N1 modeli olması ve
Android 4.0 mobil işletim sistemi kullanılacağını gösteriyor.
Nokia’nın modelinde Google’in mobil işletim sistemini görmek bizi
şaşırttı. Zira Microsoft’un Windows Phone mobil işletim sistemi
Nokia’nın yeni nesil akıllı telefonlarında yer alıyor. Nokia ile Google
şuan bir ortaklığa bakmak güç. Ancak ilerleyen zamanlarda Nokia’da
Android işletim sistemini kullanabilir.
Paylaşılan cihazın teknik özelliklerine baktığımızda, Android 4.0 ICS
yanı sıra 41 Megapiksel çözünürlüğünde PureView kamera sensörü,
HD ClearBlack ekran ve saf bir Google deneyimi sunuyor. Nokia’nın 808
PureView’den sonra başka bir modelinde de 41 Megapiksel kullanması
bekleniyor. Paylaşılan bu görsel hakkında resmi bir açıklama gelmedi''''

htt://qfs.mobi/f132512

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Bu bir konsept ve yalan Nokia androidi asla kullanmayacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Cane®
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
nokia android kullanırsa diğer bütün firmalar afallar.. Aslında tüm androidcilerin ortak isteği Androidi Nokiada görmek.. O zaman Htc samsung ta deprem etkisi olur..

fnldstntn

Üye
Nokia Microsoft ile yaptığı anlaşmdan sonra kesinlikle Android kullanmaz...Yakın zamandada WP la yükselişe geçip Android ile İos a ciddi bir rakip olur...

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
nokia android kullanırsa diğer bütün firmalar afallar.. Aslında tüm androidcilerin ortak isteği Androidi Nokiada görmek.. O zaman Htc samsung ta deprem etkisi olur..

katılıyorum :)

---------- Eklendi @ 01:40:13 ---------- Yazıldı @ 01:34:59 ----------

bildiğim kadarıyla nokia'nın Microsoft ile anlaşmasındaki nokta ios ve anroidle rekabet edebilecek başka bir işletim sisteminin oluşması ki buda wp'lar oluyor rekabet bu 3lü arsında devam edecek yani / ama gün olurda nokia'da androidi görmek, insanı biraz düşündürüp derinlere götürmüyor diil hani :)

bandoLeRos

bandoLeRos

Üye

:oke:
ovvv o depremi tahmin bile edemiyorum

Enes

Enes

Üye
ama nokia bildiğim kadarıyla iflasın eşiğinde android olayında çok geride kaldı bakalım ne olacak :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
ama nokia bildiğim kadarıyla iflasın eşiğinde android olayında çok geride kaldı bakalım ne olacak :)

iflas mı? Bilemiyorum ama şöyle duyumlar var Nokia bilmem ne kadar elemanının işine son verdi dendi, amerikadaki servisini falan kapattı dendi ama sonradan gelen haberler ise lumia'lar biraz toparladı gibi mesela yanılmıyorsam Nokia Lumia 800 Londra'da çok tutuldu gibi haberler çıktı!!! Onu bunu bilmem de nokia batmasında ne olursa olun ama bizide perme perişan etmesin yani yok bootloader kilidi yok şu kilidi falan :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Nokia işten eleman çıkarmadı mevcut işçilerin bir kısmını çindeki fabrikaya kaydırdı. Battığı falan da yok hiçbişey olmaz hiç merak etmeyin.

Enes

Enes

Üye
iflas mı? Bilemiyorum ama şöyle duyumlar var Nokia bilmem ne kadar elemanının işine son verdi dendi, amerikadaki servisini falan kapattı dendi ama sonradan gelen haberler ise lumia'lar biraz toparladı gibi mesela yanılmıyorsam Nokia Lumia 800 Londra'da çok tutuldu gibi haberler çıktı!!! Onu bunu bilmem de nokia batmasında ne olursa olun ama bizide perme perişan etmesin yani yok bootloader kilidi yok şu kilidi falan :)

bilmiyorum en başından sonuna kadar bir nokia kullanıcı olarak android sistemi benzeri bi sisteme geçmesini isterim yani forever nokia :yuru ama biraz daha gelişim gösterse çok güzel oluur yahuu :islik :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
ben şimdiye dek nokia dışında bi telefon kullanmadım İphone de gördüm adroidli samsung da gördüm ama kullanma şansım olmadı Nokia nın 6100-6070-N73-E71 ve son olarakta E7-00'ını kullandım. sistem (ram-mhz) olarak zayıf (E71 ve E7-00). Nokia Symbian işletim sistemine yardımı kesti yani son bi kaç güncelleme gelcekmiş galiba o güncellemer ile symbian serisine istenilenlere yönelik bi güzellik yapsa mesela cihazlarımızın hızı olabilir yani yazılımsal olarak yapabildiğinin en iyisini son güncellemelerde verse süper olur (benim düşüncem bu) yani :) / ama ilerde nokia androidle anlaştı(imkansız) haberi çıkarsa afallarım

Enes

Enes

Üye
zaten nokia dışında kullanmaya çalışınca karışık kuruşuk çorba gibi geliyo bana alışmışız bir kere :ehe 6600- 6630- N70- N73- N95 ve final olarak 5800 ne de final sayılırsa artık artık kurtulmak istiyorum şu telefondan bozulmak bilmiyor :d: ama yapar inşallah bi güzellik :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
zaten nokia dışında kullanmaya çalışınca karışık kuruşuk çorba gibi geliyo bana alışmışız bir kere :ehe 6600- 6630- N70- N73- N95 ve final olarak 5800 ne de final sayılırsa artık artık kurtulmak istiyorum şu telefondan bozulmak bilmiyor :d: ama yapar inşallah bi güzellik :)

inşallah kurtulursun :) / ben mesela E7-00'ı alırken hani işlatim sistemi symbian^3 ya ben s60v3'ten farklı sanıyordum ama temel olarak yine symbian sadece daha fazla kişiselleştirme falan var sakın yanlış anlaşılmasın yargılamıyorum symbian ^3 çok güzel sadece birascık eksiği var o kadar ama gün olur symbian biter hedefim wp olur o da Allahın izniyle Nokia Lumia 900 inşallah yani (ama ek seçimlerimde var hiç kullanmadığım samsung S3 olabilir LG'nin daha çıkarmamış olduğu 13 mp kameralı bi cihazı var android 4.0 işletim sistemi olacakmış galiba ve son seçimim ise iphone 4-4S olabilir birde HTC var ama inşallah nokiadan şaşmam :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
inşallah kurtulursun :) / ben mesela E7-00'ı alırken hani işlatim sistemi symbian^3 ya ben s60v3'ten farklı sanıyordum ama temel olarak yine symbian sadece daha fazla kişiselleştirme falan var sakın yanlış anlaşılmasın yargılamıyorum symbian ^3 çok güzel sadece birascık eksiği var o kadar ama gün olur symbian biter hedefim wp olur o da Allahın izniyle Nokia Lumia 900 inşallah yani (ama ek seçimlerimde var hiç kullanmadığım samsung S3 olabilir LG'nin daha çıkarmamış olduğu 13 mp kameralı bi cihazı var android 4.0 işletim sistemi olacakmış galiba ve son seçimim ise iphone 4-4S olabilir birde HTC var ama inşallah nokiadan şaşmam :)

eğer Nokia'dan saşarsan sadece iPhone'a geç. şaşmazsan da symbian'ı terk et, MeeGo ya da WP'ye yönel. LG'ye özellikle hiç bulaşma.

Enes

Enes

Üye
teknoloji öyle gelişim gösteriyor ki ben de izliyorum öyle telefon alasım gelmiyor ki. Alıyorsun 1 ay sonra başka cazip özelliklere sahip bir telefon çıkıyor ( kaç tane bir orası tartışılır :) ) heves ediyorsun falan derken al sana tüketim çılgınlığı o yüzden aynı tas aynı hamam devam :good:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
nokia ve android imkansız

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi

eğer Nokia'dan saşarsan sadece iPhone'a geç. şaşmazsan da symbian'ı terk et, MeeGo ya da WP'ye yönel. LG'ye özellikle hiç bulaşma.

LG hakkında tam bi sistem hatası duyumu aldım? O yüzden son seçimim :) + iphone beni biraz aşıyo ama önce okul işini bitirdikten sonra iyi bi işe girmem gerek :) iphone hayallermde öyle gitti :) + MeeGo ise N9 da var bildiğim nasıl bi sistem bilmiyorum ama kulağa hoş gelmiyo diil +olmazsa WP ki Lumia 700(yanılmıyorsam ya 700 ya da 800 galiba) Londra'da çok tutulmuş baktım symbian beni sarmıyo dişimi sıkar Lumia 900 alırm :) / ama herşey için çok erken dmi nokia bu napacağı hiç belli olmaz :D sağ gösterip sol vurur wallaha :D

gokaycan

Üye
Nokia'nın android işletim sistemine sahip bir telefon çıkarması demek ipleri tekrar eline alması demek. Bir çok kişi işletim sisteminden dolayı nokia'yı bırakıyor. Mükemmel tasarım ve 1-2 orjinal fikir ile gelecek android sistemli telefon bu piyasada bütün markaları yeniliğe yöneltmek zorunda kalır ve sonuçta kullanıcılar karlı çıkar bu işten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt