Nokia N 85 guncelleme hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sahin_muhammed

sahin_muhammed

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N 85 guncelleme hatası
arkadaslar hata bu ne onere bılırsınız
:vur

--------------- Ekleme ---------------

yok mu arkadaslar kımsenın bir fikrii

ash54

ash54

Üye
dizüstü blgisayardan olmuyo herhalde masaüstü diyor bi de internetinde açık olması lazım onuda söylim.

sahin_muhammed

sahin_muhammed

Üye
    Konu Sahibi
dizüstü blgisayardan olmuyo herhalde masaüstü diyor bi de internetinde açık olması lazım onuda söylim.

ok de kardeşim neden dizustunde problem ayrıca internet acık olması gerekli derken ne demek istedin?
ayrıca 132 mb gibi gir download yapıyor ve en son kısımda problem yasanıyor ilginc daha once N 95 8 gb yaptım problem cıkmadı

bodyg

Üye
USB kablosunu diger USB çıkışlarında tek tek dene olacaktır. Ben bugun 2 adet N85 update yaptım.
Senin problem USB protunda ya güç problemi var diger portlarda olması gerek. Olmazsa belirtisrsin başka çözüm bakarız

sahin_muhammed

sahin_muhammed

Üye
    Konu Sahibi
yok ortak denedım yıne olmuyor ama ben notebook kullanıyorum sen de mı notebook kullanmıstın

sahin_muhammed

sahin_muhammed

Üye
    Konu Sahibi
yokmu arkadaşlar bilen birisi cıldırıcam bu teli yukseltmem lazım inat ettim

manguser

Üye
aynen benim de öle 132 mb yüklüyor bağlantı kesildi gibi bişeyler ifade ediyot tlf kurtarmak .....gibi nasıl yapcaz yaw ekranda sms kutusu habire yanıyo güncellersem belki gider diye düşünüyom videoda takılma felab suan 10.045 yüklü telden denedim güncellemeyi oda görmüyor bu nss die programı araştırıyorum onunla denicem olunca paylaşırım sizde paylaşın

mask_83

mask_83

Üye
n 85 kadar nalet bı telefon yok sanırım bende sertifika sorunu yasıyorum ne yaptıysam olmuyo 3310 gıbı kullanıyorum telimi:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt