Nokıa N 81 Hakkında Bılgı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MR.BERK

MR.BERK

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa N 81 Hakkında Bılgı
Arkadaslar ben 2 gun once N 81 aldım, ama henuz cok yenı bır model olmasından dolayı galıba forumda bu telefonla ılgılı herhangı bır yorum ve fıkır goremedım, acaba profesyonel arkadaslar bu telefon hakkında yorum yapabılırler mı, yanı ıyımı yaptım, kotu mu yaptım gıbısıne, bır de vıdeo oynatmayla ılgılı canım cok sıkkın hangı mp-4 u yuklesem takılma oluyor Real Player oynatıcıdan mı kaynaklanıyor acaba, baska bır oynatıcı mı onerırsınız, yorumlarınızı beklıyorum.

Simdiden Tesekkur Ederım.

Batu55

Batu55

Üye
Slm arkadasim video yu telefonun hafizasina al ve öyle dene, Bu arada hafiza kartini cikart. Eger hafiza kartini cikardiktan sonra takilma olmuyorsa hafiza kartina format at. Göreceksin degisikligi fark edeceksin. Dikkat etmen gereken hafiza kartina format atarken telefonun üzerinde at. Sayet oda olmuyorsa, degisik formatlarda video dene. Sadece video bakarkenmi takilmalar oluyor. Oynaticidan kaynaklana bilir. Ve bazende videodan kaynaklanir degisik videolar kullan Forumda degisik oynaticilar var onlarida denederim saygilar..!

MR.BERK

MR.BERK

Üye
    Konu Sahibi
Cok tesekkur ederım verdıgın bılgıler ıcın, real playerdan kaynaklanıyor sanırım, yukledıgım tum vıdeoları takıntılı gosterıyo, ama kendı ıcınde olan tanıtım vıdeosunu super oynatıyo, dıvx player yukledım forumdan, bırde dıvx fılm attım tlf. gayet guzel, net ve akıcı. ama mp-4 lerı ızlemek ıcın de bı oynatıcı yuklemem gerekıyo :(

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
Cok iyi bir tercih yapmışsın bence. N81 cok karizmatik bi tel :)

mupra

Üye
ne kadara aldın telefonu. ben de almayı düşünüyorum da

safakk

safakk

Üye
Arkadaslar ben 2 gun once N 81 aldım, ama henuz cok yenı bır model olmasından dolayı galıba forumda bu telefonla ılgılı herhangı bır yorum ve fıkır goremedım, acaba profesyonel arkadaslar bu telefon hakkında yorum yapabılırler mı, yanı ıyımı yaptım, kotu mu yaptım gıbısıne, bır de vıdeo oynatmayla ılgılı canım cok sıkkın hangı mp-4 u yuklesem takılma oluyor Real Player oynatıcıdan mı kaynaklanıyor acaba, baska bır oynatıcı mı onerırsınız, yorumlarınızı beklıyorum.

Simdiden Tesekkur Ederım.
bence çooooooookkkk iyi yaptın:oke::oke::oke: kamerasıyla pek uğraşmicaksan çok iyi ettin buarada mp4 oynatıcı nın takılma olasılığı ya video iyi bi kayıt ortamında kayt edilmemiştir yada arka planda çok uygulama çalıştırıyorsundur:oke:

MR.BERK

MR.BERK

Üye
    Konu Sahibi
ne kadara aldın telefonu. ben de almayı düşünüyorum da

Hı<lı Sıstem den 875 ytl ye aldım, pesın fıyatına 12 taksıtle, bu arada vıde sorununu cozdum, telefonun ıcındekı dahılı real player ı kullanma, dıvx player yukledım, harıka takılma yok, goruntu super, kesınlıkle tavsıye ederım, telefon mukemmel.

safakk

safakk

Üye
buarada şimdi aklıma geldi eğer hala mp4 player arıyorsan core code player vardı forumda ona bi bak istersen:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...