Nokia N 79 Aktif Bekleme Ekranı Kısa Yolları Yardım..

Sponsorlu Bağlantılar

emrexxx06

emrexxx06

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N 79 Aktif Bekleme Ekranı Kısa Yolları Yardım..
Nokia N 79 Aktif bekleme ekranındaki YAZI İLE OLAN KISA YOLLARI nasıl düzenleyebilirim.. Üst satırda bulunan simge olan kısa yolları değil ekran ortasında bulunan yazı ile olan kısa yolları nasıl düzenler siler yada yenilerini ekleyebilirim.. Kullanım klavuzuna defalarca baktım butun ayarları kontrol ettim bulamadım yardımcı olursanız cok makbule gecer tesekkurler

kqdircan

Üye
Merhaba arkadaşım öncelikle ayarlar menüsünden genel\kişiselleştirme\bekleme modu na gir sonra etkin bekleme modunu açıp kapatabilirsin burdan...

Eğer kapatırsan bu menüyü ekran boş olacaktır açarsan dediğin gibi simgeler ve alttaki yazılar gelecektir

Alttaki yazıları kapatmak için masa üstünde iken kapatmak istediğin yazıya gelip silme(c) tuşuna basman yeterli geri

eklemek için ise bekleme modunu aktif yapıp etkin bekleme eklentilerini belirlemen yeterli
etkin bekleme eklentileri de ayarlar\genel\kişiselleştirme\ bekleme modu\etkin bekleme eklentileri... yolunu takip ederek ulaşabilirsin... Ben kendi e51'ime göre anlattım sende menüler biraz farklı olabilir biraz kurcalarsan kolaylıkla bulabilirsin... :) :)

emrexxx06

emrexxx06

Üye
    Konu Sahibi
Alttaki yazıları kapatmak için masa üstünde iken kapatmak istediğin yazıya gelip silme(c) tuşuna basman yeterli

Aynen Söylediğini yaptım fakat hiç bir şey olmadı :( sanırım n79da o yazılar değiştirilmiyor :(

eklemek için ise bekleme modunu aktif yapıp etkin bekleme eklentilerini belirlemen yeterli
etkin bekleme eklentileri de ayarlar\genel\kişiselleştirme\ bekleme modu\etkin bekleme eklentileri... yolunu takip ederek ulaşabilirsin... :) :)

çok kurcalamama rağmen :( etkin bekleme eklentileri diye bir şeyde bulamadım :(

--------------- Ekleme ---------------

Sanırım n79 da o yazıları değiştiremiyoruz :S

kapwhan

kapwhan

Üye
dostum etkin beklemeyi kapatmak için etkin beklem temasını temel konuma al etkin baklema
kapanır ii aksamlar

Atakan

Atakan

Üye
Ben Nokia'ya mail attığımda bana değişmeyeceğini söylediler.Umarım öyle değildir.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Mahalesef arkadaslar 2.5 aydır bulamadm bir caresini etkın beklemeyi duzenlemek sadece üst kısımdakı iconlar ıcın gecerlı diğer alt kısım degısmıor ekleme veya silme yapılamıyor yeni versıon ile insallah hallederler gorsmek uzere bys:oke:

smtllh

smtllh

Üye
arkadaş bende silmeye çalıştım fakat kısmen başardım ana menüde eklentiye gir orda seçenekler dersen hepsinde olmasada bazılarında kaldır seçeneğini görürsün böylece kaldırmış olursun yanlız geri getirmeye çalıştım onu yapamıyorum

Üst Alt