Nokia MWC'ye Hazırlanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
    Konu Sahibi
Nokia MWC'ye Hazırlanıyor
Nokia tarafından yapılan son resmi açıklamalarda Mobil Dünya Kongresi'nde farklı telefonların sergileneceği belirtildi.



Son dönemlerde Microsoft’tan ayrılan ve böylece hızlı bir şekilde yeni telefon modellerinin üretimi için çalışmalara başlayan Nokia, birden fazla modelle gelebileceğinin ilk sinyallerini verdi. Nokia tarafından yapılan son açıklamalarda Nokia'nın Mobil Dünya Kongresi'nde yer alacağı ve farklı telefonları bu kongrede görücüye çıkarılacağı ifade edildi.

Eski Günlerini Özlüyor!

Uzun zamandan beri Nokia'nın yeni telefonlar üzerinde çalışmalar yapıldığı bilinse de bugüne kadar kesin ve net bir sızdırma yapılmamıştı. Bu bakımdan yeni telefon modelleri ile ilgili bilgilerin gündeme gelmesinin ardından çalışmaların ne yönde olduğu ve hangi özelliklere sahip telefonların piyasaya sunulacağı merak ediliyor. Mobil Dünya Kongresi 2017 yılında Barcelona şehrinde gerçekleşecek ve etkinlik 2017 Mart ayında kapılarını açacak. Bu bakımdan yeni telefon modellerinin tanıtılması adına Mart 2017 tarihinin beklenmesi gerekiyor.

Telefonların piyasaya sunulduğu ilk yıllarda özellikle farklı telefon modelleriyle pek çok ülkede büyük bir ilgi gören Nokia, ardından düşüşe geçtiği gibi Microsoft dünyasına girerek üretimlerini Microsoft çatısı altında yapmaya başlamıştı. Fakat bu üretim sırasında işletim sisteminin Windows olması pek çok kullanıcının Nokia'dan vazgeçmesi neden olmuş ve kullanım oranları giderek düşmüştü. Konu ile ilgili yapılan son açıklamalarda ise piyasaya sunulacak yeni telefon modellerinin Android işletim sistemini kullanacağı belirtildi...
 


man20

man20

Üye
Bilgi yok, sızıntı yok. Özgeçmiş anlatılmış. Konu niçin açılmış anlayamadım.
 
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
onu boşver her Nokia ha haberinde ms ile olan son ortaklığı telefon bölümünün çıkarılması olayını okumaktan bıktım
biliyoruz artık bu paragrafı
 
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Bekliyoruz , önce doların düşmesini
 
  • Beğen
Tepkiler: ibrahimbüyükdemir


Üst Alt