Nokia Müşteri Memnuniyeti Konusunda Lider!

acoustic

Üye

yukarıdaki serzenişim tamamen,isteklerim ve de sonu olmayan heveslerimi gösteriyor. E kolay yada sahibinden veya buna benzer uygulamaları üretecek kişi ve kurum kendi sorumlularıdır. Windows veya Nokia bunlar telefon üreticileri olarak en iyiyi yapmıştır demiyorum ki zaten. Demek istediğim şu ki ben daha önce android kullanırken bahsettiğim bir çok uygulama ve ayarı bir karmaşık şekilde buluyordum.
Windows Phone bana göre şuan için başarılıdır.

Tepkiler: n000k

Arkadaş daha önce Lumia 800 kullanmış ve eksiklikleri bilerek Hala Lumia 920 alıyorsan katlanacaksın demektir.

lumia alan eksikliklerini göz ardı etmesi lazım. Bakın nokianın tek suçu kaç ay sonra verecegi güncellemeyi şimdi vermemesi. N olucak şimdiden verse

Her şey belli bir düzen üstüne kurulu eklenecek veya daha geliştirilmesi gereken şeyler olabilir.Bunları biz bilemeyiz.Güncelleştirme yapması gerekense Microsoft'dur.Nokia yine telefonun arkasında olup güncelleme yayıyor.Bizi diğer markalara göre bir adım ileri götürüyor.

müşteri memnuniyetini türkiye için ayrıca ölçmeleri gerekiyor servis berbat ötesi halde. sattık mı sattık havasındalar. diğer konularda sorun yaşamadım gerisinde sorun yaşamadım.

Daha önce Lumia 800 kullandım ve sonrasında lumia 920 aldım diye susayım o zaman . Nokia harika diyeyim . Windows phone muhteşem diyeyim .

Arkadaş burda şikayetlerimi dile getirmem sizi niye bu kadar rahatsız ediyo bi söyleyebilirmisiniz ? Buraya gelip illa övmemi lazım sizin egonuz tatmin olsun diye ? Kusura bakmayın ben ne düşünüyosam onu söylerim . Sizin saçma fanlığınıza toz konacak diye insanların her eleştirisine '' o zaman almasaydın '' diyemezsiniz .

[QUOTE

tr de suç nokianın değil zaten servislerin

[/QUOTE]

İşte bazı çalışanları müşteriye iyi davranmıyor ya bizzat çalışanda sıkıntı var yada oradaki Nokia servis şubesinin yönetiminde bir sıkıntı var