Nokia Müşteri Hizmetleri

Sponsorlu Bağlantılar

obizin

obizin

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Müşteri Hizmetleri
Geçen gün bu V60 konusundaki ha çıktı ha çıkacak gibi konuşmalar iice canımı sıktı ve nokia ya bu konuda beni bilgilendirmesi için bir email çektim 2 gün cevap gelmedi ve bugün cep telefonumu aradılar. Dedilerki V60ın ne zaman çıkcağı belli olmaz hala test aşamasındadır dedi.Bende sordum ne gibi yenilikler gelecek diye şu an net bir şey yok dedi. Yani kısaca Hiiç belli olmaz ne zaman çıkacağı :ağlarım: Ama çıkcağı kesninmiş :islik

• Beğen
Tepkiler: Zafer Arslan ve Mustafa1300

emr-erock

emr-erock

Üye
Arkadaşım Bikere Nokia'ya mesaj yollama Aktif değil.Nasıl Mesaj Yolladın Sen..:nono:

obizin

obizin

Üye
    Konu Sahibi
:nono: Linki tıkla gör

obizin

obizin

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim:op:

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
Teşekkürler Ben geçen Gün yollayammıştım:op:

nokia ya mail yollama aktif değil diye yakınıyosun sonrada tşkler bende geçen gün yollamıştım dıyosun

sence burda biraz gariplik yokmu ( akli dengesizlik gibi ) :))) hey yarabbim ya

alican_kirac33

alican_kirac33

Üye
nokia ya mail yollama aktif değil diye yakınıyosun sonrada tşkler bende geçen gün yollamıştım dıyosun

sence burda biraz gariplik yokmu ( akli dengesizlik gibi ) :))) hey yarabbim ya

yollayamamıştım demiş adam bi mesajını okusaydın

obizin

obizin

Üye
    Konu Sahibi
Herkes böyle V60 için mail atsa daha kısa zamanda çıkarırlarmıki acaba ve benim v60dan beklentim sadece kamerada biraz iyileştirme olacak diyorlar ne kadar doğru nekadar yanlış bilemem ama kameranın ekranın hafiften karıncalı gösteriyor bazen beni çok rahatsız ediyor:off:

AuRaMooTH

AuRaMooTH

Üye
kesin olarak v60 olarak mı ifade ettiler yoksa yeni fw mi dediler.. çünkü v60 dedilerse büyük ihtimal son fw olucaktır.yeni fw deseler v53,54 olarak devam eder bence.Mail yağmuruna tutsakta erken çıkaracaklarını zannetmiyorum biz mail yollayınca testler hızlanmıyo:Dtest edenin insafına kaldık:ehe

obizin

obizin

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Fw demedi V60 dedi

AuRaMooTH

AuRaMooTH

Üye
O zaman son sürümdür iyice test etmeden yayınlamazlar

SilentOne

SilentOne

Üye
büyük bir ihtimal artıq neresini test ediyolar yha analamdım

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
yollayamamıştım demiş adam bi mesajını okusaydın

yukarısını iyi oku ilk önce...sonra yorum yap.

arkadaşım bi kere nokia ya msj gönderimi aktif değil sen nasıl msj gönderdin yazmış

sonra onun altına msj yollayamamıştım yazmış :)

obizin

obizin

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah güzel olur

mirzabeyoglu

Üye
çıkar çıkmaz çıkadabilir çıkmayadabilir... çıksa ne olacak ? çıkmasa ne olacak? çıksada olur çıkmasada... çıkan çıkana... çıkmakta aslında çıkmamak... gibi gibi...:aha:

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Kasım aylarının ortalarında çıkacağı konuşuluyor . Nokia yetkilileri bahsetmiş .
Yenilik olmayacak olursa belki yatay ekran ve widget desteği . Onun dışında bugları ve hataları kaldırılacak .

emr-erock

emr-erock

Üye
yukarısını iyi oku ilk önce...sonra yorum yap.

arkadaşım bi kere nokia ya msj gönderimi aktif değil sen nasıl msj gönderdin yazmış

sonra onun altına msj yollayamamıştım yazmış :)
İşte Böyle İnsanlardan tiskiniYorum İnsanların hatlarını Kolluyolar, sanki Dünyada hiç hata yapmamış gibi...!^^

Üst Alt