nokıa modellerinin en iyisi???

Sponsorlu Bağlantılar

nokıa modeelllerinden hangisi daha iyi

• Kullanılan toplam oy
    31
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BySeL0

BySeL0

Üye
    Konu Sahibi
nokıa modellerinin en iyisi???
good luck

ahmetc503

bana göre nokıanın yeni çıkardığı ve en çok güvendiği telefonlar n8 e7 c7 c503 yani ne zaman bi broşure baksam bu 4 ünden biri en çok bunların reklamını yapıyo(h)

anılbaran

anılbaran

Üye
ben c6 seçtım ama gönlüm 5800 da :D

GREENxEYES

GREENxEYES

Üye
N96 ve N80 eklenmemiş hahaha:d:

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Dördünden C6 Diyeyim

BySeL0

BySeL0

Üye
    Konu Sahibi
BUNUN NERESİ KOMİK DOSTUM HAHAHA ÇOK KOMİK xD

'Patron

'Patron

Üye
Dostum saçma saçma konular açıyosunu nedir bilmiyosunuz. c5 s60v3 dür. diğerleri s60v5 dir. s60v5 in en iyisi de x6 dır.Şimdi dağılın :angry:

nalcam22

nalcam22

Üye
5800 bastırdı

-starkiller-

-starkiller-

Üye
donanıma bakarsan c5-03 ancak o özelliklerin hakkını veremiyor. yazılım olarak 5800 ve x6 ancak bunlarda port yazılımda problemlerin ardı arkası kesilmiyor, c6-00 ise benim kullandığım telefon olup cfw ile özelliklerin hakkını veren harika bir telefon hem fiziki qwerty klavye de daha rahat yazmanı sağlar :d: :ehe

mangdaşire

mangdaşire

Üye
c6 daha iyi.c5 i listeden çıkar çünkü s60v3 bir telefon.c5-03 e cfw çıkmadı eger cfw atmadan kullanırım veya beklerim dersen o da güzeldir.5800 başlarda çok güzel gelir ama sonra insanın kafasını duvarlara vurmasını saglar öyle bir telefon :D en güzeli c6.600 tl civarında ise al.650 den yukarısında ise 5800 al c6 cfw at :ehe

-starkiller-

-starkiller-

Üye
ben şahsen 625 liraya aldım telefonu cfw'de attım acayip oldu telefon resmen uçuyor :ehe

OğuzcanAbi

Üye
5800 ın bu kadar oy almasına şaşırdım :hmmm

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
C6 Hepsinin Üst Modeli:oke:

BySeL0

BySeL0

Üye
    Konu Sahibi
hadi canım vay patron özür yaw bidaha olmaz

SilentOne

SilentOne

Üye
adam seneçeklere 5800 fwli demseydi okadr oy almaz dı

erdi_s

erdi_s

Üye
<font face="Times New Roman"><font color="Indigo"><font size="3"><i><b>adam seneçeklere 5800 fwli demseydi okadr oy almaz dı</b></i></font></font></font>
<br />
<br />
Yoo ben yine de verirdim çünkü ofw kullanıyorum. Ve son derece mutluyum. Ama tabi cfw ile daha bi uçuk mutlu olurum orası da kesin. Son güncelleme kesmezse cfw atcam ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...