Cadillac34 Üye Bende internet olmadan dinleniyor diye baktım ama internet lazım. Ben internetsiz radyoyu arıyorum. Samsung'daki gibi.
Bende internet olmadan dinleniyor diye baktım ama internet lazım. Ben internetsiz radyoyu arıyorum. Samsung'daki gibi.
MAERKEK Admin Cadillac34' Alıntı: Bende internet olmadan dinleniyor diye baktım ama internet lazım. Ben internetsiz radyoyu arıyorum. Samsung'daki gibi. Genişletmek için tıkla ... Dahili uygulama dışında ben bulamadım.
Cadillac34' Alıntı: Bende internet olmadan dinleniyor diye baktım ama internet lazım. Ben internetsiz radyoyu arıyorum. Samsung'daki gibi. Genişletmek için tıkla ... Dahili uygulama dışında ben bulamadım.
Cadillac34 Üye Dahili uygulama var ama yüklü değil. O uygulama da root/system/priv-app dizininde X-plore dosya yöneticisi tarafından görebiliyorum. Yüklesem bile yüklenmiyor.
Dahili uygulama var ama yüklü değil. O uygulama da root/system/priv-app dizininde X-plore dosya yöneticisi tarafından görebiliyorum. Yüklesem bile yüklenmiyor.
Dobraokuyucu Üye Belki telefonunuzda radyo modülü yoktur? Farklı ülkenin rom dosyasını yükleyince gelmiyorsa telefonda donanımsal destek yok demektir
Belki telefonunuzda radyo modülü yoktur? Farklı ülkenin rom dosyasını yükleyince gelmiyorsa telefonda donanımsal destek yok demektir