Nokia microUSB-USB OTG kablosu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
RedColt

RedColt

Üye
    Konu Sahibi
Nokia microUSB-USB OTG kablosu
Bu kabloyu almayı düşünüyorum usblerimi bağlamak amacıyla ... C7'ye uyumlu mu? Daha başka neler yapılabilir bu kabloyla mesela mouse bağlasam çalıştırır mı c7 ? Ve fiyatları ne kadardır alan arkadaşlar varsa ?

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye

:oke:

----------Eklendi @ 15:52:33 ---------- Yazıldı @ 15:52:07 ----------

c7 ye uyumlu mouse uyumluysa tabiki çalışır

----------Eklendi @ 15:53:05 ---------- Yazıldı @ 15:52:33 ----------

flash mouse klavye hdd vs bağlanabilecekler

RedColt

RedColt

Üye
    Konu Sahibi
edit

RedColt

RedColt

Üye
    Konu Sahibi

:oke:

----------Eklendi @ 15:52:33 ---------- Yazıldı @ 15:52:07 ----------

c7 ye uyumlu mouse uyumluysa tabiki çalışır

----------Eklendi @ 15:53:05 ---------- Yazıldı @ 15:52:33 ----------

flash mouse klavye hdd vs bağlanabilecekler
:oke: teşekkürler 33 pahalıymıs ama bir bakayım

meg1ddo

meg1ddo

Üye
ben çok aradım o kabloyu ama hiçbir yerde Yok bulamadım hatta (ızmir) nokia club a gittim bize o ürün hiç gelmedi şimdiye kadar dediler. Tek çare kalmıştı bende çarşı pazar dolaştım nihayet bi yerde henüz 10 gün kullanılmış ikinci el bi N8 satan dükkana girdim kutu satıyordu bana o kablo lazım dedim mırın kırın etti önce kutudan çıkaramam falan filan sonra 30 tl dedi 20 ye razı edip satın aldım en azından orijinal kablo, o parayı hak ediyor sonuçta , henüz mouse demeyemedim ama flash bellekleri çok iyi okuyor sanki kendi yığın hafızası gibi:) ...

• Beğen
Tepkiler: RedColt
RedColt

RedColt

Üye
    Konu Sahibi
ben çok aradım o kabloyu ama hiçbir yerde Yok bulamadım hatta (ızmir) nokia club a gittim bize o ürün hiç gelmedi şimdiye kadar dediler. Tek çare kalmıştı bende çarşı pazar dolaştım nihayet bi yerde henüz 10 gün kullanılmış ikinci el bi N8 satan dükkana girdim kutu satıyordu bana o kablo lazım dedim mırın kırın etti önce kutudan çıkaramam falan filan sonra 30 tl dedi 20 ye razı edip satın aldım en azından orijinal kablo, o parayı hak ediyor sonuçta , henüz mouse demeyemedim ama flash bellekleri çok iyi okuyor sanki kendi yığın hafızası gibi:) ...

usb kullanmak bile yeter teşekkürler :)

muminaydin

Üye
bende çok aradım nokia storede yok (samsun) en son ümidimi kaybettim ki TİM bayindeki görevli bir telekom cep aksesuarcısı önerdi orada buldum orjinal ve 10 tl

slant1111

slant1111

Üye
mouse denedim gayet başarılı :)

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
C7 de herşeyi çalıştırıyor klavye mouse flash bellek v.s. 20 tl ye aldım ben gittigidiyordan

akondd

akondd

Üye

​17.90 :D

serinaga

serinaga

Üye
CEP aksesuar satan yerlerde var o kablo (izmir çankaya spot) ve adamlar kablonun ne olduğunu bilmiyorlar. N8 yada C7 kabloları diyip hepsine bir bakın, içinden bulup çıkartırsınız. 10-15 TL. gibi birşey ... Ben mouse-klavye (hatta wireless mouse-klavye), flash bellek, card reader ile SD, Micro SD, MMC ve memory stick kartları kullandım ...

blauzacke

blauzacke

Üye
c6-01 e uyar mı ?

murat kalkar

Üye
evet olur

bozkurt95

Üye
bende çok aramıştım bir yerde bulmuştum 35 tl demişti bende o para yı verirsem dedim hongkong dan aldım herşey dahil 4 tl 13 gün de geldi şuanda elimde c6 01 ama ben onu kullanmıyorum kablo uzun olduğu için gereksiz gördüm bakın şunu aldım aynı işi görüyor sürekli flash bağlıyorum bu ürün aynı işi yapıyor bunu kullanıyorum şuanda sorunsuz görüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt