goktas19
Üye
-
Konu Sahibi
-
EyvallahHaberi kimin yaptığı belli linke gerek yokZannetmiyorum böyle bir şey olacağını çünkü Nokia'nın yeni adıyla Zeiss firmasıyla uzun yıllardır ortaklığı var ve kamera konusunda çıkardıkları mükemmel işleri herkes biliyor. Bu ortaklığın bitmesi pek olası gibi durmuyor bence
Kamera konusunda kalite düşecek bana öyle geliyor yazılımsal kalite yükselecektir ancak donanımsal durum kafa karıştırıcı olabilir. Microsoft Mobile telefonları malum donanım olarak çok gerideydi.
Kamera konusunda kalite düşecek bana öyle geliyor yazılımsal kalite yükselecektir ancak donanımsal durum kafa karıştırıcı olabilir. Microsoft Mobile telefonları malum donanım olarak çok gerideydi.
eskiden mobil cihazlarında belki öyleydi ama şimdi en basitinden Microsoftun Surface pro2'deki donanımı bile dudak uçuklatıyor.
Fiyat politikası da dudak uçuklatabiliyor bazen abi
Haswell Core İntel İ5 4-8GB ram'li bir laptop kaç lira olur sence.
2000 lira civarında olur tahminen
e surface pro2 de o kadar olucak zaten. Yani hem donanım hem fiyat olarak bence normal. Ha bu arada Haswell çekirdekli İ5 işlemcili 4-8gb ramli dokunmatik ekranlı bir laptopu o paraya bulursan bana da al bir tane
eskiden mobil cihazlarında belki öyleydi ama şimdi en basitinden Microsoftun Surface pro2'deki donanımı bile dudak uçuklatıyor.
e surface pro2 de o kadar olucak zaten. Yani hem donanım hem fiyat olarak bence normal. Ha bu arada Haswell çekirdekli İ5 işlemcili 4-8gb ramli dokunmatik ekranlı bir laptopu o paraya bulursan bana da al bir tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?