NOKİA mı SAMSUNG mu ....?

Sponsorlu Bağlantılar

NOKİA mı SAMSUNG mu ?

• Kullanılan toplam oy
    304
pRime.

pRime.

Üye
ben zaten samsung ıcın bırsey soylemedım cok kalıtelı malzemeler kullanıyorlar dıye kaldıkı bu lafı soylemen tartısma cıkarmak ıcın soylenmıs bır soz.samsung ıcın bırsey soylemedıler

Samsungun telefonları neden nokianınkiler yanında oyuncak gibi duruyor ya da neden nokiaları senelerce kullanabilirken samsungları 2 sene kullanıp çöpe atıyoruz? Bunları önce cevaplamak lazım işin ehli dediğin adamlara telefon veriyosun adam telefonu daha da bozup eline veriyor. Hayatımda hiçbir yetkili servisten de nokianın malzemesine dandik dediğini duymadım. Eski telefonum olan n85 hala taş gibi çalışıyor, yoğun kullanımdan ve aşırı düşmekten kalan izler ve bir bozukluk hariç. Hatta daha da eskiye gideyim, 3250 var, 8210 var. 8210 un çalışmayan tek parçası bataryası o da sahte olduğu için. Demekki işin ehli olan adam sallıyor. Nokia için böyle çok örnek bulursun ancak samsung için bulamazsın. Yeni telefonlarında kaliteyi illa ki artırmıştır ama bir nokia kesinlikle değil.

cnk52

Üye
ben zaten samsung ıcın bırsey soylemedım cok kalıtelı malzemeler kullanıyorlar dıye kaldıkı bu lafı soylemen tartısma cıkarmak ıcın soylenmıs bır soz.samsung ıcın bırsey soylemedıler cunku genpa samsung a bakmıyor.bırkac ay sonra ıhalesı var alabılırseler ne ala..
en dandıgının nokıa oldugunu ve en saglam parçalara sahıp olan markanın sony oldugunu soyluyorlar.
bu benım kişisel tespitim değil çünkü bugune kadar herhangı bır telefonun içini aşmış değilim bundan dolayı içinde kullanılan malzemenın kalıtesını 'dandıkliğini' tespit edemem.
bu işi burada oy kullanan kullanıcılar değil işin uzmanı kısılerın goruslerını soyledım.konu zaten fi tarıhınde acılmış.
şahsı görüşümde zaten bu yonde.

Sony xperia arc'ın kendiliğinden kasasının çatladığından birçok kişi şikayetçi. :)

AndroidOne

AndroidOne

Üye
nokia

cyber

cyber

Üye
nokia akar

covar

covar

Üye
nokia adı yeter dünyanın en büyük cep telefon üreticisi

orkunakbal

orkunakbal

Üye
Hepiniz cay demleyin geliyom ;-)

alfonso2307

Üye
bende şu ana kadar nokia kullandım ama samsung un galaxy serisi güzel özellikle android işletim sistemi olması nokia da bu yok ne yazıkki

Kingmortall

Kingmortall

Üye
samsung alacaksan 1000 lira ve üstü cihaz almalısın ben galaxy ace aldım 1 ayda bıktım okadar yavaş ramı düşük ekranı berbat bi telefon görmedim bu 1 milyar ve üstünü herkez veremiyeceği için nokia diyorum

alfonso2307

Üye
peki samsung galaxy s2 iyidir herhalde olmazsa htc

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Samsungun telefonları neden nokianınkiler yanında oyuncak gibi duruyor ya da neden nokiaları senelerce kullanabilirken samsungları 2 sene kullanıp çöpe atıyoruz? Bunları önce cevaplamak lazım işin ehli dediğin adamlara telefon veriyosun adam telefonu daha da bozup eline veriyor. Hayatımda hiçbir yetkili servisten de nokianın malzemesine dandik dediğini duymadım. Eski telefonum olan n85 hala taş gibi çalışıyor, yoğun kullanımdan ve aşırı düşmekten kalan izler ve bir bozukluk hariç. Hatta daha da eskiye gideyim, 3250 var, 8210 var. 8210 un çalışmayan tek parçası bataryası o da sahte olduğu için. Demekki işin ehli olan adam sallıyor. Nokia için böyle çok örnek bulursun ancak samsung için bulamazsın. Yeni telefonlarında kaliteyi illa ki artırmıştır ama bir nokia kesinlikle değil.
n85 çok sorunlu bir telefondu sürekliresetliyodu kendini bir anda tuşların kilitlenip çalışmaması sorunu vardı üstelik bunu bir çok kişi yaşadı

kapaksızla

Üye
bir daha asla nokia almam son aldığım telefonun 6.ayında camı soyulmaya başladı harita gibi oldu matlaştı maf oldu gitti.ne zaman müzik dinlemek istesem kulaklık jakını taksam mı takmasam mı diye düşünüyordum telefon kendi kendine kapanıp açılıyordu defalarca.kuzenim 5800 aldı 4 kez servise gitti telefon en sonunda papaz oldular satmak zorunda kaldı.ekran kalitesi berbat takozluklarıda cabası esteteik incelik namına eser yok.ben bir samsung varken,bir ıphone varken hatta lg varken nokia nın lafını bile etmem.zaten samsung ve ıphone lider durumdalar dünyada.

klongs

klongs

Üye
bir daha asla nokia almam son aldığım telefonun 6.ayında camı soyulmaya başladı harita gibi oldu matlaştı maf oldu gitti.ne zaman müzik dinlemek istesem kulaklık jakını taksam mı takmasam mı diye düşünüyordum telefon kendi kendine kapanıp açılıyordu defalarca.kuzenim 5800 aldı 4 kez servise gitti telefon en sonunda papaz oldular satmak zorunda kaldı.ekran kalitesi berbat takozluklarıda cabası esteteik incelik namına eser yok.ben bir samsung varken,bir ıphone varken hatta lg varken nokia nın lafını bile etmem.zaten samsung ve ıphone lider durumdalar dünyada.

haklısın 5800 ın ne kötü dokunmatiği vardı dokumantik değil abanmatik resmen

gölgee_65

gölgee_65

Üye
şu an samsung kullanıyorum ve çok memnunum hatta o kadar memnunum ki ilk fırsatta elden çıkartıp nokia'ya terfi etmek istiyorum :ehe:
bu yüzden kesinlikle nokia :oke:

kapaksızla

Üye
samsung her türlü akar.nokia yerinde saymaya devam etsin hatta geriye gitsin.samsungun orta düzey fiyat performans ürünleri nokianın en iyi telefonunu bile geride bırakır:kop:

• Beğen
Tepkiler: klongs
gölgee_65

gölgee_65

Üye
samsung her türlü akar.nokia yerinde saymaya devam etsin hatta geriye gitsin.samsungun orta düzey fiyat performans ürünleri nokianın en iyi telefonunu bile geride bırakır:kop:

Nokia'nin telefonlarında kullandığı malzeme kalitesi ortada. En basitinden nokia telefonların şebeke çekim kuvvetleri samsung'tan daha fazla ve nokia pil gücü olarak samsung'tan da iyi.
Fiyat farkı bundan olsa gerek diye düşünüyorum.

----------Eklendi @ 19:47:55 ---------- Yazıldı @ 19:47:02 ----------

Zaten anketin sonucu ortada tartışılmayacak kadar bi fark var ortada :)

RonnsenBob

RonnsenBob

Üye
Nokia :islik

kapaksızla

Üye
bende bir zamanlar nokıa nokıa derdim hey gidi günler hey:ehe akıllı telefonda,tasarımda donanımda samsung malesef ezer geçer.ankete gelince bu ankette nokıanın daha fazla oy alması samsungtan üstün olduğunu göstermez.samsung dünyada lider bir marka.ilk çıkan markalardan biri olduğu için insanlarda nokıa alışkanlığı var bunu kabul ediyorum.Ben androidli samsungumu elime alınca aklıma ne nokıa geldi ne de alışkanlığım:oke:

gölgee_65

gölgee_65

Üye
bende bir zamanlar nokıa nokıa derdim hey gidi günler hey:ehe akıllı telefonda,tasarımda donanımda samsung malesef ezer geçer.ankete gelince bu ankette nokıanın daha fazla oy alması samsungtan üstün olduğunu göstermez.samsung dünyada lider bir marka.ilk çıkan markalardan biri olduğu için insanlarda nokıa alışkanlığı var bunu kabul ediyorum.Ben androidli samsungumu elime alınca aklıma ne nokıa geldi ne de alışkanlığım:oke:

Ben de şu an samsung kullanıyorum ama android'li değil. Ama bana nokia'yi daha çok arattı :). Çünkü gerçekten nokia sağlam ürünler üretiyor, Nokia'nin pil gücü ve şebeke çekim gücü daha iyi. Bunu kafadan söylemiyorum çünkü aynı ortamda aynı hattı hem samsung tele hem nokia tele hem de lg tele taktım ve sonuç samsung için o kadar da iç açıcı değil. Çünkü samsung'un şebeke malzemeleri çok hassas, iyi çekmiyor ve bu yüzden de telefon fazla enerji harcıyor bu da sana daha kısa süreli bir pil ömrü sağlıyor maalesef :(
Ben de kabul ediyorum samsung'un hem tasarım olarak hem fiyat olarak hem de performans olarak nokia'dan iyi olduğunu ama şu da bir gerçek samsung'un kullandığı malzemeler özellikle şebeke konusunda nokia'ya göre çok dandik.
Uzun ömürlü telefon kullanmak isteyen biri nokia demeli yok eğer ben senede en az 2 tel değiştiriyorum sürekli model atlıyorum diyenler için samsung iyi bir seçim :oke:

ggokhan08

Üye
her turlu nokia aqa n8 forever :d

Türe

Türe

Üye
Model kiyaslamasina gore degisir aga ;)

Üst Alt