NOKİA mı SAMSUNG mu ....?

NOKİA mı SAMSUNG mu ?

• Kullanılan toplam oy
    304

nonamex

Üye
Samsung galaxy serisi ile Nokia'dan kat ve kat onde..

(Anketede yanlislikla Nokia diye oy verdim neyse )

Bune dedemin açtıgı konuyu parmaklamıssınız yav

61semih

Üye
milatlık konuyu kım hortlattı yahu

s2'den dolayı samsung. Adamlar uğraşmış

nonamex

Üye
Konu acildiginda devir 5800 devriydi galiba

Uruloki

Üye
yalnız farkı gördünüz mü bilmem ankette fakat herkesin iyi şartı faklıdır

ben Samsung d900i kullaniyordum o tarihte, foruma baksaydim kesin Nokia derdim cok yavas bir telefondu

Ben 1 sene önceye kadar samsung'u telefon yerine koymazdım.
Hele 6-7 sene önce 7610'u bi çıkarırdım anaaaa milletin agzı yerlerde o zamanlar android falan yok tabi.
Samsung için uygulama ve oyun hayaldi

nonamex

Üye
Ben 1 sene önceye kadar samsung'u telefon yerine koymazdım.
Hele 6-7 sene önce 7610'u bi çıkarırdım anaaaa milletin agzı yerlerde o zamanlar android falan yok tabi.
Samsung için uygulama ve oyun hayaldi

O samsunglara java oyun uygulama yuklemek eziyetti bilgisayara 2-3 tane program kur, ayar yap degistir kanser ediyordu adami

----------Eklendi @ 23:35:28 ---------- Yazıldı @ 23:33:41 ----------

Hatta 5800 alinca buna oyun uygulama yuklemek ne kadar kolay demistim direk telefona at calistir..

.BlueTR

Üye
ya biri ankete bişey yapmış NOKİA 127 değildi ya Samsungla aralarında 1 fark vardı

<br />
<br />

6680 de 3g warmi sanyrsun ? grntulu grsme war 3g cok farkli bise hspda bant genisligidir 3g tri band be edge in dewami diyebiliriz cahil cahil yorumlar yazmayin

----------Eklendi @ 11:27:04 ---------- Yazıldı @ 11:24:50 ----------

yaparlar arkdasm yaparlar yaknda samsung gnl merkezinede cikarma yapicklar =D

Masha

Üye
Bence ikisi de değil. Nokia emekli olma yolunda Samsung karları çok düştü ve devam edeceğe benziyor bu cihaz fiyatları böyle olursa arkasından vuran çok olur.

dersimim

Üye
tamam nokia biraz geri kalmış olabilir ama wp7 li telefonları gelince toarlıcaktır, ben bile diğer model bi ttelefon alyım diye mağazaya girdim c6-01 aldım önceki 5800 dı diğer teller android le süslenmiş insanlara kaktırıyolar işte bugüne kadar aldığım nokiaları arızadan dolayı değiştirmedim hep eskimişlerdiama çevremde senede 2-3 kez samsung değiştirenler var ...