Nokia Messaging for IM Beta signed S60 V5

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
postpaid

postpaid

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Messaging for IM Beta signed S60 V5
Nokia N97 ve Nokia N97 mini için yayınlandı...

Windows Live Messenger, Yahoo!® Messenger, Google Talk and Ovi chat servislerini desteklemektedir...

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: hotboy_ist, dejavu85, ebu_ubeyde ve 7 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

postpaid

postpaid

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim bu güne kadar siteyi hep bişeyler indirmek için kullandım şimdi biraz paylaşımda aktif olmak için ilk paylaşımımı yaptım güle güle kullanılsın kendi cihazıma da yükledim yaklaşık 2 saat gibi bir süre kullandım bir hataya rastlamadım...

underfire

Üye
5800'da deneyen var mı?

aryscat

aryscat

Üye
bakalım 5800 da ne olacak

--------------- Ekleme ---------------

5800da denedim...giris yaptıktan sonra donuyor...

21sacraments

21sacraments

Üye
5800da denedim donma yok ama iletiler çok geç gidip geliyor vede ikide bir oturum kapanıp açılıyor

kurt42

Üye
oturum açmıyor 15 dk bekledim açılmadı

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
n97 ve n97 mini için bu uygulama 5800 da olmaz.

Ferzan

Ferzan

Üye
Tşkler

Tuncer ŞEN

Tuncer ŞEN

Üye
Çok teşekkürler. Harika bir program.

korlof

Üye
5800 için olan bu güzellikte bir uygulama yok mudur ? Nimbuzz kullanıyorum ama arkadaş listemdekilerin resimlerini göstermiyor (((

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
Nokia 5800XM'de denemeyin. Donuyor ve donuk halde bırakırsanız telefon feci şekilde ısınıyor.. Kıytırık bi Nokia Beta Labs programı yüzünden telinizden olmayın..

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
Nokia 5800XM'de denemeyin. Donuyor ve donuk halde bırakırsanız telefon feci şekilde ısınıyor.. Kıytırık bi Nokia Beta Labs programı yüzünden telinizden olmayın..
kıytırık program değil sen nezman gördün nokianın kıytırık program yaptığını bu program n97 ve n97 mini içindir .5800da olmaz çünkü widget desteği yok.

ebu_ubeyde

ebu_ubeyde

Üye
eline sağlık

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
kıytırık program değil sen nezman gördün nokianın kıytırık program yaptığını bu program n97 ve n97 mini içindir .5800da olmaz çünkü widget desteği yok.

Nokia yazılım konusunda bu kadar iyi olsaydı bu kadar çok alternatif olmazdı. 6630 kullandıgım zamanlarda CorePlayer ile bütün dosya formatlarını izliodum. Bu neden bu telefonu üreten firmanın aklına gelmiyodu peki ? bak şimdi 5800 kullanıyorum. Sor bakiim kullananlara Nokianın mı video konusunda bir pro cıkarmasını bekliyorlar yoksa coreplayerin mi? Bu işler hep böyle yürürdü symbianda kardeşim. Nokia telefonu yapar başka firmalar telefona program üreterek para kazanır.

aryscat

aryscat

Üye
Daha önce 5800 da berbat çalışan bu uygulama şu anda mükemmel çalışıyor. V51 den kaynaklanıyor galiba :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt