Haber Nokia Maps, Symbian Ve Meego için Güncellendi!

3onur5

Üye
artık çok geç değil mi

Aynen öyle. Ders almıştır Nokia. Yoksa aynı donanımla piyasaya tekrar çıkarsa ohooo
artık çok geç değil mi
böyle de bir ihtimal var tabi. Yüksek ihtimal hem de.

Tepkiler: BLasTeaR ve ___kaptan___
Aynen öyle. Ders almıştır Nokia. Yoksa aynı donanımla piyasaya tekrar çıkarsa ohooo

böyle de bir ihtimal var tabi. Yüksek ihtimal hem de.
Sırf sağlamlık tasarım ve klavyeden dolayı nokia dan vazgeçmedim gittim nokia E7-00 aldım kral bi sistemle gelsin farklı boyutlarda orta ve üst segmente hitab eden canavar cihazlar çıkarsın o zaman daha da nokia dan vazgeçmem

Tepkiler: BLasTeaR

MaxipmaN

Üye
Birinci nesillerde donanım gıdı gıdına yetiyordu ama
ısınma yaptıgından performans dusuyordu, symbian bölümünde ikinci nesil cihazlarla kasmadan asphalt oynayan neredeyse hic yoktu

ısınma yaptıgından performans dusuyordu, symbian bölümünde ikinci nesil cihazlarla kasmadan asphalt oynayan neredeyse hic yoktu
Allah var 808 ile hiçbir sıkıntı yaşamadım donma, ısınma vs hiç ama hiç olmadı.

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Allah var 808 ile hiçbir sıkıntı yaşamadım donma, ısınma vs hiç ama hiç olmadı.
bir sürü istek var symbian da sadece 'uygulama sıkıntısı vardı' salfish gibi bişey yapacak büyük ihtimalle.
yalnız çıkardığı n1 tablet te hiç kasmıyor beyler
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tepkiler: Aytaç-01

Polymath

Üye
Dostum nokia 603.vardi. Oyunlarda filan kasma yapmadı. Bir yanlışın var=) bence orta segment telefonlara islemci vs gayet yetiyordu.. Nokia 603te ısınma yoktu ki

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Symbian ikinci nesil telefonlar birinci nesilden daha iyiydi ki aksi olması zaten mantık hatası. 603'üm vardı oyunları gayet rahat açıyordu. Nokia'nın en büyük hatası zaten birinci nesle koyması gereken donanımı ikinci nesilde kullanmasaydı neyse olan olmuş.

Symbian belle falan çok iyiydi ama gerekli destek verilmedi yatırım yapılmadı