Nokia Maps s40

Sponsorlu Bağlantılar

woldemort12

woldemort12

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Maps s40
Merhaba arkadaşlar. Ben yeni nokia 5130 xpress music aldım. Sis dosyalarını desteklemiyor. nokia maps ın s40 java olanı varmı acaba aramama rağmen bulamadım şimdiden teşekkürler.

e_korn

e_korn

Üye
Bir iyi bir kötü haber: kötü haber 5130 xpressmusic mağlesef nokia maps'ı desteklemiyor. İyi haber teline google maps java'yı yükleyebilirsin

woldemort12

woldemort12

Üye
    Konu Sahibi
Google maps yüklü ama gprs işin içine girince öyle duruyor açmıyorum :D

e_korn

e_korn

Üye
Nokia maps'da farklı olmayacaktı :D

woldemort12

woldemort12

Üye
    Konu Sahibi
Nokia maps ta gprs kullanılmıyor kontor gitmiyor diye biliyorum.

Silinen Üye 829631

Silinen Üye 829631

Kapalı Hesap
b.k bedava olur o

mahone96

Üye
bnm 5800 xm telim var google maps yüklü sadece haritada ücret yok ama gprs açılınca biraz tuzlu oluyo :D

kazm

Üye
! slm abi ler ben nokia maps sın 1.5 lik versiyonunu arayorum yardım ederseniz sevinirim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
nokia maps in s40 lar için gps desteği yok..haritası da yok..boşun aramayın..

SilentOne

SilentOne

Üye
nokia maps de gprs den yiyo çatur çutur.. woldemort kardeşim biraz dişini sık nokia 5130 için v.08.20 güncellemesini yayınlayacak ozmn nokia maps de yükleyeceklermiş die soylentiler geziyo nekadarı doqru bilmiyom ama beliyoz işte ama sen yine google maps i kullan ve int paketi yap ::D

eyup007

eyup007

Üye
diğerleri için bilemem fakat 2730 da maps leri yükledim gps alıcısını bluetooth la eşlememi istiyor gps yok :D kısa zamanda temin edersem bi denerim

celatx

celatx

Üye
google maps java internet üzerinden olur ancak gps kullanmadan ben 3120cde kullanıyordum linki

Takipçi Satın Al

Üst Alt