Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia maps kaldırma?
Sponsorlu Bağlantılar
powerose
Üye
Konu Sahibi
Nokia maps kaldırma?
Nokia maps yükledm çalışmadı önceki de gitti nasıl bunu kaldirip tel ile gelen nokia mapsa dönebilirim?
Nadir
Emekli Yönetici
telefona * kare 3370* yaparak format atacaksın..format atınca yüklü haritalarda gider nokianın sitesinden map loaderı bilgisayarına yükle ve haritalarını usb veya bluetoothla güncelle..
powerose
Üye
Konu Sahibi
*#3370* yapınca bişey olmuyor.bunun icin program mı lazm acaba.tel n78
evet geçerli..format atınca telefondaki bütün değişiklikler gider..
muratpalio16
Üye
aynen giti hepsi duzedi
PriveT
Üye
Daha yeni komple surum yukledim, bissuru program ve navigatirler falan yukledim Mapi da yukselteyim dedim, sanki sanki eski surumuyle 2 adet daha navigator programi yetmemis gibi
Simdi bu formati atarsam butun yeni programlar silinecek mi yani?
Daha yeni komple surum yukledim, bissuru program ve navigatirler falan yukledim Mapi da yukselteyim dedim, sanki sanki eski surumuyle 2 adet daha navigator programi yetmemis gibi
Simdi bu formati atarsam butun yeni programlar silinecek mi yani?
Kizdim yine komple surum attim, hafiza kartini formatladim
muratsoykan07
Üye
süper bişey teşekür ederim admin
daydi150
Üye
arkadaşlar nokia e66 cep telefonum var ama şarjı 1 gün gibi kısa bir sürede bittiği için garmini kaldırmak istiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz nasıl bilebileceğim konusunda?