Nokia maps kaldırma?

Sponsorlu Bağlantılar

powerose

Üye
    Konu Sahibi
Nokia maps kaldırma?
Nokia maps yükledm çalışmadı önceki de gitti nasıl bunu kaldirip tel ile gelen nokia mapsa dönebilirim?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
telefona * kare 3370* yaparak format atacaksın..format atınca yüklü haritalarda gider nokianın sitesinden map loaderı bilgisayarına yükle ve haritalarını usb veya bluetoothla güncelle..

powerose

Üye
    Konu Sahibi
*#3370* yapınca bişey olmuyor.bunun icin program mı lazm acaba.tel n78

powerose

Üye
    Konu Sahibi
*#7370# oldu süpersin saol

agora61

Üye
bu format olayındaki nokia 6220 ler içinde geçerlimi.birde format atınca telefonda neler gidiyor.cevaplar için şimdiden teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bu format olayındaki nokia 6220 ler içinde geçerlimi.birde format atınca telefonda neler gidiyor.cevaplar için şimdiden teşekkürler
evet geçerli..format atınca telefondaki bütün değişiklikler gider..

muratpalio16

Üye
aynen giti hepsi duzedi

PriveT

PriveT

Üye
:( Daha yeni komple surum yukledim, bissuru program ve navigatirler falan yukledim :( Mapi da yukselteyim dedim, sanki sanki eski surumuyle 2 adet daha navigator programi yetmemis gibi :(
Simdi bu formati atarsam butun yeni programlar silinecek mi yani?

PriveT

PriveT

Üye
:( Daha yeni komple surum yukledim, bissuru program ve navigatirler falan yukledim :( Mapi da yukselteyim dedim, sanki sanki eski surumuyle 2 adet daha navigator programi yetmemis gibi :(
Simdi bu formati atarsam butun yeni programlar silinecek mi yani?

Kizdim yine komple surum attim, hafiza kartini formatladim :)

muratsoykan07

Üye
süper bişey teşekür ederim admin

daydi150

Üye
arkadaşlar nokia e66 cep telefonum var ama şarjı 1 gün gibi kısa bir sürede bittiği için garmini kaldırmak istiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz nasıl bilebileceğim konusunda?

Takipçi Satın Al

Üst Alt