MorgenSterN. Üye Konu Sahibi frmarc' Alıntı: verilen adresdeki telefon modelleri arasında n70 yok, yakın bir modelinki uyarmı? Genişletmek için tıkla ... Hayır. Konuyu 3 yıl once acmıstım. Nokıa harita programlarını ve telefonlarını guncellemiş bu zaman zarfında yani güncelligini yitirdi.
frmarc' Alıntı: verilen adresdeki telefon modelleri arasında n70 yok, yakın bir modelinki uyarmı? Genişletmek için tıkla ... Hayır. Konuyu 3 yıl once acmıstım. Nokıa harita programlarını ve telefonlarını guncellemiş bu zaman zarfında yani güncelligini yitirdi.
akinciisa Üye ben bi türlü indiremiyom nedense benim nokıa n8_00 telefonum var bi türlü indiremiyom bi yardım lütfewn
ben bi türlü indiremiyom nedense benim nokıa n8_00 telefonum var bi türlü indiremiyom bi yardım lütfewn
kaancıkım Üye teşekkürler ----------Eklendi @ 19:31:58 ---------- Yazıldı @ 19:11:34 ---------- teşekkürler
freekays Üye N70 e yükledim gayet güzel çalışıyor acaba haritaları kendisi mi indiriyor haritalar varmı sizde acaba ? biraz yavaş olsada güzel bir program google erth gibi aynı teşekkürler güzel paylaşım
N70 e yükledim gayet güzel çalışıyor acaba haritaları kendisi mi indiriyor haritalar varmı sizde acaba ? biraz yavaş olsada güzel bir program google erth gibi aynı teşekkürler güzel paylaşım
redert Üye teşekkürler..... --------------- Ekleme --------------- yardımcı olursanız sevinirim......[/QUOTE]
XIX_DEVRİM_XIX Üye redert' Alıntı: teşekkürler..... --------------- ekleme --------------- yardımcı olursanız sevinirim...... Genişletmek için tıkla ... [/quote]
redert' Alıntı: teşekkürler..... --------------- ekleme --------------- yardımcı olursanız sevinirim...... Genişletmek için tıkla ... [/quote]