Nokia Maps 3.0 Beta

Sponsorlu Bağlantılar

86vural

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Maps 3.0 Beta
Arkadaşlar nokia maps yeni sürümünü cıkarttı 3.0 betayı.
Fakat nasıl yüklendiğini bulamadım telefona N78 bitürlü sis dosyasını bulamadım pc ye kuruldu ama tel için napmak gerek yardımcı olurmusunuz. Link aşşagıda

• Beğen
Tepkiler: sarumsak, gnygcl ve oguzcan4884

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Arkadaşım daha henüz .sisx dosyası çıkmadı yani daha yüklemesi çıkmadı beta aşamasında tanıtımı yapıldı kısa bir zaman sonrada çıkar

blue1910

blue1910

Üye

Arkadaşım bende N96 var. Ben yükledim çok büyük bir özelliği yok ama o kadar çok yüklemek istiyorsan nasıl yükliyceğini anlatıyım. İlk önce şu programı indir ve yükle işte link:
Sonra diğer Türkiye ve dünya haritalarının dosyalarını yükliyceğin Map Loader ı yükle İşte link:
Bu işlemler bittikten sonra İlk yüklediğin programı aç yani maps updater ı telefonunu pc suite modunda pc ne bağla kablo ile Nokia N78 yazdıktan sonra işlem başlıycak 5 dk sonra telefonunda Nokia Maps 3.0 yüklensin mi evet devam devam diyceksin yükleme en az 10 dk sürüyor bittikten sonra eski harita dosyalarını silicek ve işlem bitti bu programı kapat kabloyu çıkar telefona kapat 2 dk sonra tekrar aç bu arda Maps Loader ı aç Waiting For Device yazıcak yine telefonunu pc Suite modunda pc ne bağla açıldıktan sonra hangi haritayı yükliyceksen avrupa daki ülkeler yada asya örneğin Fransa haritası yükliyceksen yanındaki + işaretine bas ve download de o kadar başka birşey yok :oke: :yuru N96 da denenmiştir. Not: alıntı değildir.

mami24

mami24

Üye
valla bende onlarla urasıyodum bi zaman ama bos işler navigasyon filar yer bulamassın onl sor birisine daha iyi ondan

ama evde otururuken gönül eğlendirebilirsin

Blue_Ray

Blue_Ray

Üye
teşekkürler arkadaşım bende ne zamandır bu proyu arıyodum

dövücü

Üye
güzel bir program

mfhes

Üye
tesekurler kardes

pıstırıcı