Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia Mağaza Yeni Güncelleme
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asigsasi
Üye
bize niye gelmediki acaba hatalı diye geri çekmesinler
[ENGİN]
Üye
kimseye gelmedı henüz
OttomaN TigeR
Üye
belli ki şaka yapmış
MertcaN9
Üye
nokia suite de görünüyor arkadaşlar açılışta hızlanma var görsel olarak pek bir şey değişmemiş ama içerik daha hızlı.
orkut nedir ki bende de var ? Bir de microsof maps güncelleme yükledim telefon hafızasına otomatik yüklemiş telin hafızası 90 mb a kadar düştü. Kaldırayim mi onu. Exel microsoft filan baya yer kaplamış. Dediğiniz orkut gibi gereksiz hiç açmadığım programlar var bunlar ne ise yarıyo gereksizse Kaldırayim hepsini
[ENGİN]
Üye
kaldırsanda bişey farketmiyor hafızada yer tutmaya devam ediyor
xqz5
Üye
yüklemez olaydım o zaman telefon hafızasınin dolu olması telefonu yavaşlatmaz degil mi telefonum ram bilgisini program olmadan naşil öğrenirim acaba nokia700de
[ENGİN]
Üye
uygulama olmadan öğrenmek biraz zor ramblow uygulamasıyla görebilirsin
smbyncyz
Üye
benim c 7 ye hem belle refresh hemde magaza güncellemesi gelmedi böyle giderse gelmeyecek
Bende gözüktü , güncellemeyi yaptım , fakat mağazadan bi program indiricez mesela indiriyoruz kuruluma gelince kurmuyo arkadaşlar , kurulum başarısız diyor. Neden ?
ANIL
Admin
Konu Sahibi
Suite üzerinden 5.1 mb boyutunda nokia mağaza güncellemesi gözüktü bende, bir bakın.