Nokia Mağaza ve qt Yükleme Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
hele sükür sorun cözüldü. Cözülmeseydi flash en mantıklısı olurdu

aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
flash her şeyin çözümü de bütün yüklediğimiz şeyler ve ayarlar gidiyor o çok kötü..

aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar şimdi de aynı hatayı nokia suite den bir şey yükleyince alıyorum bunun nedeni ne hack felan açık deil .s nokia hem destek vermiyor hem de kısıtlama getiriyor ne yapmaya çalışıyor ya :@

serdar_gs

serdar_gs

Üye
arkadaşlar şimdi de aynı hatayı nokia suite den bir şey yükleyince alıyorum bunun nedeni ne hack felan açık deil .s nokia hem destek vermiyor hem de kısıtlama getiriyor ne yapmaya çalışıyor ya :@
Ne gibi hata alıyosun? Gördüğüm çoğu konuda Nokia'dan yana yakınıyorsun sat telefonunu al bi androidde sende bizde kurtulalım.

• Beğen
Tepkiler: Sensation
aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
Ne gibi hata alıyosun? Gördüğüm çoğu konuda Nokia'dan yana yakınıyorsun sat telefonunu al bi androidde sende bizde kurtulalım.
tamam çözdüm sorunu qt yi nokia suite üzerinden yüklemiyormuş mobil veriyi açınca internetten yüklüyor.. veya wireless..
nokia telefonları ve symbianı seviyorum sevmediğim tek şey nokia'nın yöneticileri. güzelim sistemi bıraktı üstelik bir de böyle sınırlamalar engeller koyuyor.. zaten param olsaydı n9 alıcaktım neyse artık param olunca alacağım..

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Nokianın yöneticilerinin bu yakınmalarından haberi yok ama işlerine bakıyorlar

rosedaled3

rosedaled3

Üye
arkadaşın sorduğu gibi QtAppBooster arka planda açık gözüküyor o nedir?

Üst Alt