bunu deniycem..Smart Installer'in yeni sürümünde artık hackli telefonlarda indirme yapmıyor. O yüzden telefonunuz hackli ise Install Server yamalarını pasif yaparak yükleme yapın.
[/B]5067428]kardeş Bendede aynı sorun vardı telefonun mobil verisinden Ovi mağaza girdim qt bileşeni isteyen uygulama indirdim sorunsuz qt bileşenleri yüklendi tavsiye Dene Bence

mobil veriyle girememki kontörüm yok ayrıca ne alakası var ki onunla? Başka bir nedeni olmalı off bi çözüm bulun .skardeş Bendede aynı sorun vardı telefonun mobil verisinden Ovi mağaza girdim qt bileşeni isteyen uygulama indirdim sorunsuz qt bileşenleri yüklendi tavsiye Dene Bence
o zaman tek bir sorun kalıyor geriye. anladığım kadarıyla nokia mağazayı kontörün olmadığı için wifi ile felan giriyorsun doğru mu? ama öyle olmaz ki. yüklemeye hazırlanıyor diye yükleme başlayan uygulamalar qt tabanlı ve internet bağlantısı gerektirir. eğer mobil verin kapalı ise yükleme yapılmaz. ister cepten ister nokia suitten yükle mobil veri kapalı ise qtli uygulama yükleyemezsin.
evet bu oldu çook teşekkür ederim1- Rompatcheri aç aktif hack dosyalarını (open4all, installserver ve varsa installserver 1.5 yada 1.7 versiyonu) deaktif yap, varsa autolarını kaldır (telefonu her açışında yeniden aktif olmaması için).
2- Telefonu yeniden başlat, rompatcheri aç ve aktif olmadıklarından emin ol (yeşil renkte onaylı değil, mavi renkte ok işaretli olacaklar ve dış oval daire sarı olmayacak).
3- Şimdi herhangi bir Qt uygulaması indir ve kur. Bu sefer olmaması için sebep yok.
Ayrıca wifi ile bağlanman daha iyi çünki internet hızın daha yüksek olmuş olacak.
Cevabını bekliyorum.