Nokia Mağaza ve qt Yükleme Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Mağaza ve qt Yükleme Sorunu
nokia store'da bazı uygulamalarda yükleme hatası alıyorum. Yüklemeye hazırlanıyor işareti çıkıyor bekliyorum sonra yüklenemedi diyor bu neden oluyor yüklediğim bir uygulama mı sebep oluyor?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Telefon hackli mi?

realplayer2

realplayer2

Üye
usta bi el at şu işe sanırım smart installer sorunu yaşıyor arkadaş.

aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
evet hackli

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Smart Installer'in yeni sürümünde artık hackli telefonlarda indirme yapmıyor. O yüzden telefonunuz hackli ise Install Server yamalarını pasif yaparak yükleme yapın.

escape72

escape72

Üye
kardeş Bendede aynı sorun vardı telefonun mobil verisinden Ovi mağaza girdim qt bileşeni isteyen uygulama indirdim sorunsuz qt bileşenleri yüklendi tavsiye Dene Bence

aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
Smart Installer'in yeni sürümünde artık hackli telefonlarda indirme yapmıyor. O yüzden telefonunuz hackli ise Install Server yamalarını pasif yaparak yükleme yapın.
bunu deniycem..

- - - Eklendi - - -

[/B]5067428]kardeş Bendede aynı sorun vardı telefonun mobil verisinden Ovi mağaza girdim qt bileşeni isteyen uygulama indirdim sorunsuz qt bileşenleri yüklendi tavsiye Dene Bence
Sensation arkadaşın dediği olmazsa bunu yüklerim sağolun..
:tşk:

escape72

escape72

Üye
Tmm kardeş bilgilendirmeyi unutma lütfen

aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
rompatcher den üzerine tıklayıp açık olanları kapattm ama yine hatayı verdi

- - - Eklendi - - -

kardeş Bendede aynı sorun vardı telefonun mobil verisinden Ovi mağaza girdim qt bileşeni isteyen uygulama indirdim sorunsuz qt bileşenleri yüklendi tavsiye Dene Bence
mobil veriyle girememki kontörüm yok ayrıca ne alakası var ki onunla? Başka bir nedeni olmalı off bi çözüm bulun .s

Polymath

Polymath

Üye
Aynı sorun bende vardı flash attım. hacklemeden ovıden ne var ne yok lazım herseyı yükledım sonrasında hackledım. SAnırım hackin gitmesi gerek oda yeniden yazılım yüklemekten gecıyor malesef :S Sanırım pc suitten yaparsan düzelir

realplayer2

realplayer2

Üye
o zaman tek bir sorun kalıyor geriye. anladığım kadarıyla nokia mağazayı kontörün olmadığı için wifi ile felan giriyorsun doğru mu? ama öyle olmaz ki. yüklemeye hazırlanıyor diye yükleme başlayan uygulamalar qt tabanlı ve internet bağlantısı gerektirir. eğer mobil verin kapalı ise yükleme yapılmaz. ister cepten ister nokia suitten yükle mobil veri kapalı ise qtli uygulama yükleyemezsin.

escape72

escape72

Üye
o zaman tek bir sorun kalıyor geriye. anladığım kadarıyla nokia mağazayı kontörün olmadığı için wifi ile felan giriyorsun doğru mu? ama öyle olmaz ki. yüklemeye hazırlanıyor diye yükleme başlayan uygulamalar qt tabanlı ve internet bağlantısı gerektirir. eğer mobil verin kapalı ise yükleme yapılmaz. ister cepten ister nokia suitten yükle mobil veri kapalı ise qtli uygulama yükleyemezsin.

Aynen arkadaşın dediği gibi mobil veri olması lazım bir net paketi Al yada arkadaşında var ise tak onun hattını Oviden indir inmeyenleri qt indirecek yükleyecek sonra tüm problem bu ben bunu çok yaşadım mobil veri ile indirdim sorun bitti

aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
pc suite iyi fikir denerim.. Of nokia hack yapmaya bile izin vermiyo yaa sanki uygulama yazan varda beleş yazılım yazılım yüklemiyelim die yapıyo !

- - - Eklendi - - -

yok pc suitten yapınca da indirme hatası yazıyor olmuyor off :vur eski sürümünü yüklesem olur mu?

realplayer2

realplayer2

Üye
mobil veri açık olmalı nokia suitle alakası yok.

aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
sanırım qt hatası alıyorum arkadaşlar sorun mağazayı felan geçti qt uygulamalarını yükleyemiyorum internetten indirsem bile ne olur yardım edin yok mu çözümü?

- - - Eklendi - - -

yok mobil veriden de girdim yine aynı sorun format yada flash da atmak istemiyorum .s

- - - Eklendi - - -

arka planda qt app booster adında bir uygulama açık bu nedir?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Yükleme sonunda ne diyor?

Polymath

Polymath

Üye
pc suitle yeniden yazılım yukle

serdar_gs

serdar_gs

Üye
1- Rompatcheri aç aktif hack dosyalarını (open4all, installserver ve varsa installserver 1.5 yada 1.7 versiyonu) deaktif yap, varsa autolarını kaldır (telefonu her açışında yeniden aktif olmaması için).
2- Telefonu yeniden başlat, rompatcheri aç ve aktif olmadıklarından emin ol (yeşil renkte onaylı değil, mavi renkte ok işaretli olacaklar ve dış oval daire sarı olmayacak).
3- Şimdi herhangi bir Qt uygulaması indir ve kur. Bu sefer olmaması için sebep yok.

Ayrıca wifi ile bağlanman daha iyi çünki internet hızın daha yüksek olmuş olacak.

Cevabını bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Sensation
aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
1- Rompatcheri aç aktif hack dosyalarını (open4all, installserver ve varsa installserver 1.5 yada 1.7 versiyonu) deaktif yap, varsa autolarını kaldır (telefonu her açışında yeniden aktif olmaması için).
2- Telefonu yeniden başlat, rompatcheri aç ve aktif olmadıklarından emin ol (yeşil renkte onaylı değil, mavi renkte ok işaretli olacaklar ve dış oval daire sarı olmayacak).
3- Şimdi herhangi bir Qt uygulaması indir ve kur. Bu sefer olmaması için sebep yok.

Ayrıca wifi ile bağlanman daha iyi çünki internet hızın daha yüksek olmuş olacak.

Cevabını bekliyorum.
evet bu oldu çook teşekkür ederim :)

serdar_gs

serdar_gs

Üye
:rica:

Üst Alt