Nokia Maemo Bölümü Yetkilileri ve Moderatörlerin Değiştirilmesi Hakkında..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
faruktml

faruktml

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Maemo Bölümü Yetkilileri ve Moderatörlerin Değiştirilmesi Hakkında..
Arkadaşlar Yaklaşık 3 Aydır Bulunduğumuz Forumda Moderatör Bulunmadığını Herkes Görüyor..

Çoğu Moderatörlerimiz Artık N900 Kullanmayı Bıraktı.

Forum Moderatörlerinin Değişmesi Sonucu Başlıkların dahada Hareketleneceğini Düşünüyorum..

Sizde benimle aynı fikirdeyseniz kendi aramızda en çok paylaşım yapan en çok online olan ve en önemlisi yeni kullanıcılara yardımda bulunan arkadaşlarımızı moderatör olarak seçip site yönetimine birer mail atalım.

En azından her gün siteye girdiğimizde yine aynı şeyleri görmeyiz diye düşünüyorum. Saygılar..

osmanayman

osmanayman

Üye
Sana hak veriyorum Faruk kardeş... Arap ve Rus sitelerinde dolaşıyorum... Çok canlı ve güncel bilgiler mevcut fakat sağlıklı olmuyor... Maxicep'e sürekli giriyorum ve hep aynı başlıklar... Zamanım olsa uğraşırdım fakat malum KPSS biraz ağır basıyor...:) Yine de elimden geldiğince paylaşım yapmaya çalışırım... Selametle...

denizci535

denizci535

Üye
evet internette cok gezinen akli basinda biri lazim...

lweo

Üye
kesinlikle katiliyorum cunku ben herzaman maxicepten takip ediyorum n900u diger bolumlerde konular havada ucusurken maemo bolumune haftada zar zor 2 konu geliyor yada gelmiyor.

serdarrrr

Üye
:oke:

faruktml

faruktml

Üye
    Konu Sahibi
O zaman Seçim Yine Bizlerin Olsun Arkadaşlar aramızda seçip ve yönetime birer mail atalım.

asidj

asidj

Üye
cok dogrusun kardes bir zamanlar millete ahkam kesen n900 culer bir bir kayboluyor

denizci535

denizci535

Üye
cok online olan ve internet bagi olan kim var?

saruman_me

saruman_me

Üye
cok online olan ve internet bagi olan kim var?
mesut bu konudaki tek favorim sensin aslında murat bırakmasaydı en isabetli kişi o olurdu ama şu durumda mesut en mantıklısı gibi görünüyor benim fikrim tabi..

denizci535

denizci535

Üye
Bence ıngilizcesi iyi olan olmali. Ben olamam olmakta istemiyorum. Ingılızcem yok
Ikıncısı ıslerım yogun...

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
her türlü haklısın.. konuların silinmesi,taşınması,kilitlenmesi ve düzenlenmesi için her bölüme en az 2 moderatör şart ;)

.BlueTR

.BlueTR

Üye
ben olurum:naughty:
ama okul olmasaydı :D

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Bölüm pasif, haklısınız.

Ancak bunun yöneticilerle pek alakası yok. Biliyorlar da paylaşmamazlık yapmıyorlar sonuçta, ki bölümlerin canlılığını sağlamak ne kadar yöneticilerin göreviyse düzenini sağlamak da yöneticilerin görevi. Canlılığın sağlanmasında üyelerin katkısı da şüphesiz yöneticilerden önemlidir; forumu forum yapan yöneticiden çok üyelerdir.

Yönetici değişimi yapmayı kesinlikle düşünmüyoruz, ama bölüme bilgili moderatörler alınabilir tabii ki. Bu da üyelerimizin önerisiyle değil, bizim takibimiz sonucunda olur. http://www.maxicep.com/site-hakkind...oderator-olmak-isteyenlere-duyuru-418387.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt