Hex4d0r
Üye
e tabi iOs'u geçebilir mi? Orası tartışılır ama geçecek olursa 3-4 yıl sürmez yahuoyun uygulama cikartiyorlar sonuçta adamlar kısıtlı kişiler ile iş yapmıyor.
- - - Eklendi - - -
sen kamera özelliklerini görmedin galiba
sanırsam fotoğraftan istemediğin kişinin resmini silebiliyorsun ve de cektigin fotoğraflara hareket ekleyebiliyorsun bunun yanında puremotion hd diye yeni bi video çekme teknolojisi ile sarsıntı yapmıyor
ben almayıp bekleyeceğim quad core u bekleyeceğim N9 ile
e bende hazirana kadar lumia900le idare ederim artik
android mi yükledin senÜniversiteye kadar Forever N9 ya bir de Gta 3 oynuyorum cihazda bu kadar harika oynatılır mı hacı ?
PureMotion HD+ ekran teknolojisi ya(Güneş altında ekranın maximum görünürlük için renk ayarı vs. yapıyor.) Kamerada optik stabilizasyon donanımı var ve DSLR'lardan iyi olduğu iddia ediliyor
Ayrıca Galaxy S3, Lumia 900'den kıl payı farkla hızlı.(UI) Bu S3 ü ezer
Arkadaşlar 920 nin kamera 8.7 mp mi ?
Purewiev nasıl oluyor anlamadım n8 ki bile 12mp
Arkadaşlar 920 nin kamera 8.7 mp mi ?
Purewiev nasıl oluyor anlamadım n8 ki bile 12mp
ve hatta daha iyiPureView fotoğrafların netleme derecesini yükselten bir odaklanma teknolojisi.
8MP PureView'li kamera ile N8'in 12MP kamerasına eşdeğer netlikte görüntüler yakalayabilirsin.
Ya Android yükleyince sadece Android olmuyor MeeGo ve Android çalışıyor sen istediğini seçiyorsun girerken
android mi yükledin senyoksa meego'ya devam mı
Biliyorum
Ya Android yükleyince sadece Android olmuyor MeeGo ve Android çalışıyor sen istediğini seçiyorsun girerken
kasım ayı gibi tahmin ediliyor.[ENGİN];5209920' Alıntı:güzel cihaz bakalım türkiye ye ne zaman gelir.
[ENGİN];5209920' Alıntı:güzel cihaz bakalım türkiye ye ne zaman gelir.
kasim ayinda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?