papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Konuya wifi sarz resimlerini ekledim arkadaslar ben konuyu hazirlarken resimler geldi o yuzden gec kaldim
Konuya wifi sarz resimlerini ekledim arkadaslar ben konuyu hazirlarken resimler geldi o yuzden gec kaldim
Pureview Ne Özelliği
Oyuncak gibi yahu tasarımı da çok hoşuma gitti teknik özellikleri de
Kamera ve ekran beni hayal kırıklıgına ugrattı.
Valla şuan kalbim küt küt atıyor acaba doğru mu diye.Kamerası hariç mükemmel.Kamera konusunda beklentilerimi karşılayamadı amaBirde 5 eylülden sonra almak, rakip firmaların modellerini karşılaştırmak için beklemek var
Tamam Ne ıse Yarıyor Pureview
- - - Eklendi - - -
Tamam Ne ıse Yarıyor Pureview
Cidden tasarımı çok hoş tıpkı Lumia 900 gibi bence daha bile hoş.Ayrıca wi-fi şarj aparatını ayrı olarak satmayıp kutu içeriğine eklerlerse mükemmel olur.Her halükarda mükemmel bir olay wi-fi ile şarj.Birde snapdragon S4Pro diyiyor yanlış okumuyorum dimi.Cidden şok etti bu durum beni.Ama kamerası daha iddialı olmalıydı benceBirde sadece konsept tarzı bir şey mi onu söyler misiniz.Kaynak, doğruluğu falan ?
kaynagimdan s4 pro bilgisini aldim ama siz de takdir edersiniz ki bu gibi durumlarda bazen abartmalar olabiliyor. Bilgilerin buyuk cogunlugu %90 dogrudur yoksa bu konuyu acmam herhangi bir konuya mesaj olarak yazardim. Ayrica 8mp pureview demek 808den sonra dunyadaki en kaliteli cep telefonu kamerasi demek. Unutmayalim ki 808in kamerasi 5mp lensi 41mp. O lens bu tasarimda kullanilamayacagina gore kamera konusunda yapileceklerin en iyisi yapilmiş. Umarim fiyat olarak ulaşilabilir olur da isteyenler maddi imkanlarini zorlamadan alabilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?