Nokia Lumia720 979TL

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia Lumia720 979TL
Merakla beklenen Nokia'nın yeni Windows Phone işletim sistemli akıllı telefonu Lumia720 Genpa'nın online alışveriş sitesinden 979TL fiyatla satışa çıktı.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Haber için teşekkürler.
Bakalım forumumuzda ilk kim satın alacak :hmmm
Lumia Kulübünde 720'cilere de yer açmanın zamanı geldi sanırım :oke:

• Beğen
Tepkiler: Web Designer ve OttomaN TigeR
Tarafsız35

Tarafsız35

Üye
Bu telefonu düşünenlere L820 öneririm. Yalnızca 250 tl farkla: 2 kat fazla Ram, %50 daha hızlı işlemci, daha yuksek çözünürlüklü kamera, hd video kaydı, çift taşıyıcılı 3g ile 2 kat hızlı bağlantı bence daha cazip duruyor.

Krnl386

Krnl386

Üye
Arkadaşlar Merhaba ;

Ben bu modeli almayı düşünüyorum ama bildiğim kadarı ile bataryası falan çıkmıyormuş. Biraz tereddütlerim var, sizce değer mi .?

PureFood

PureFood

Üye
Arkadaşlar Merhaba ;

Ben bu modeli almayı düşünüyorum ama bildiğim kadarı ile bataryası falan çıkmıyormuş. Biraz tereddütlerim var, sizce değer mi .?

150 TL farkla 820 almak daha mantıklı bence.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Merhaba ;

4.3" amoled ekran,512MB RAM, 1ghz dual core chipset ve 2000mAh batarya. Hic tereddutun olmasin. Bu batarya kullanima bagli olarak lumia920'ye bile iki gun yetiyor.

bahtiyad

bahtiyad

Üye
alıcak arkadaşlara fiyat önerileri 959-999 cimri.com da (site ile alakam yoktur)

Krnl386

Krnl386

Üye
Sağolun arkadaşlar ;

Evet 820 ile RAM ve işlemci olayı malum. Ama birde şu aklıma takıldı. Telefon kitlenirse, donarsa yani nasıl çözeceğiz bu sorunu hani olur ya dondu ..?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sağolun arkadaşlar ;

Evet 820 ile RAM ve işlemci olayı malum. Ama birde şu aklıma takıldı. Telefon kitlenirse, donarsa yani nasıl çözeceğiz bu sorunu hani olur ya dondu ..?

ses kısma+güç+kamera tuşuna basılı tutman yeterli. Veya ses kısma+güç tuşunu 8-10saniye basili tutarak reset atabilirsin.

PureFood

PureFood

Üye
Baktın yine olmadı bataryayı çıkar son çare.

Üst Alt