bulutsuzgece
Üye
-
Konu Sahibi
-
Lumia 900 almayı düşünen birisi bu haberi gördükten sonra acelesi yoksa bekleyecektir varsa dahi yakın zamanda tanıtılıp satışa sunulacak cihazlardan alacaktır.
bu habere çok sevindim gerçekten böyle bi telefon almak çok istiyorum alt segment wp telefon çıkması sevindirici
bi sorum olacak cevaplarsanız sevinirimbu wp8 e çıkacak uygulamalar wp7 de de çalışacak mi
wp7 uygulamalari wp8de calişicak ama wp8 uygulamalari wp7de calişmaz.
bu kötü iştepeki bir soru daha bu çıkaracağı yeni alt segment wp7 telefonlar için oyun uygulama anlaşması falan yapar mi nokia?
ya anlamıyorum 1 ay sonra 4 çekirdekli 1.5 ghz 13 mp 2 gb ram li telefon çıkicak bunlar nerde yasıyor
ya anlamıyorum 1 ay sonra 4 çekirdekli 1.5 ghz 13 mp 2 gb ram li telefon çıkicak bunlar nerde yasıyor
wp platformu hayvan gibi donanımlara ihtiyaç duymaz ayrıca şu haliyle o quad core işlemcili androidleri tepeler
wp platformu hayvan gibi donanımlara ihtiyaç duymaz ayrıca şu haliyle o quad core işlemcili androidleri tepeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?