nokia lumia yardım *

Sponsorlu Bağlantılar

cuneyt612

Üye
    Konu Sahibi
nokia lumia yardım *
arkadaşlar güç+ses tuşuna basılı tutup telefon titredikten sonra pc ye bagladım. kilitli oldup olmadıgnı ögrenmek için. o andan itibaren çalışan telefon biradha çalışmaz oldu. açılmıyor artık ? ne yapamam gerek. pc görmüyor telefonu. format tuş kombinasyonları hiç bi tepki yaratmıyor. ne manuel ne pc ile format atamıyorum . ne yapamam gerek ?

alical33

alical33

Üye
arkadaşım ne gerek var böyle atraksiyonlara servise gönder yazılım yüklesinler çökmüş galiba

enterneoll

enterneoll

Üye
bataryan çıkartılabiliyorsa çıkar tak tekrar aç bence o modda kalmış :D

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Aynisini yaptim maalesef servise gonderdim l920 mi.

alical33

alical33

Üye
garanti yoksa yazılım yükleme 35 tl idi mersin nokia care da

cuneyt612

Üye
    Konu Sahibi
alical33

alical33

Üye
Peki kardeşim. telefonun yurt dışından gelmesi sorun teşkil edermi nokia servisinde bakıma alınma konusunda ?

bi sorun teşkil etmiyor markasının nokşa olması yeterli örneğin yurtışından alınan cihazlara türkçe dil paketi yüklüyorlardı ücret karşılığı sadece haranti harici işlem görüyor ama nokia servisine vereceksin kvk genpa gibi servisler bakıyormu onu bilmiyorum

cuneyt612

Üye
    Konu Sahibi
bi sorun teşkil etmiyor markasının nokşa olması yeterli örneğin yurtışından alınan cihazlara türkçe dil paketi yüklüyorlardı ücret karşılığı sadece haranti harici işlem görüyor ama nokia servisine vereceksin kvk genpa gibi servisler bakıyormu onu bilmiyorum
tamam kardeşim sağolasın. nokia'nın servisi var oraya verecem. yan sservis değil yani . çok saol

Takipçi Satın Al

Üst Alt