ne güzel valla artık teknomarketlerde bile elletimiyolar ustaS2'yi 2 hafta kullanıp nexusa geçtim sonra 1 haftada sıkıntı verdi nexus onu verip şimdiki cihaza geçtim 2,5 ay filan oldu sanırım![]()

sen kafayı "O" olarak kullandın oda güzel

mobilden girince oyle oluyor![]()
ha-: aradaki - yi sil olur 
bende mobilim oluyo ama 
ne güzel valla artık teknomarketlerde bile elletimiyolar usta![]()
e nasıl inceleyeceğiz o zaman 
biz bugün can ile gittik hepsini inceledik kim demiş elletmiyorlar diye
Hadi ya cidden mie nasıl inceleyeceğiz o zaman
![]()
biz bugün can ile gittik hepsini inceledik kim demiş elletmiyorlar diye
hayır abi rekor bende s2 yi 14 gün kullandım
---------- Eklendi @ 21:27:32 ---------- Yazıldı @ 21:27:13 ----------
hatta bir dakika nexusu 1 hafta kullandım![]()

alanyada teknosa var elletmiyorlar kipa var zaten dokununca ötüyolar falan diğer zaten turkcell avea vodefone dada yok bi keresinde turkcellde iphone 4 ü inceleyebildim media markt açıldı yeni onlar daha beter...biz bugün can ile gittik hepsini inceledik kim demiş elletmiyorlar diye

alanyada teknosa var elletmiyorlar kipa var zaten dokununca ötüyolar falan diğer zaten turkcell avea vodefone dada yok bi keresinde turkcellde iphone 4 ü inceleyebildim media markt açıldı yeni onlar daha beter...![]()
kipayı görsen zaten ufacık bi yer fazla üründe yok bi dokunuyosun ötmeye başlıyo tuhaf bişey yavmediamarktta hep tus kilitli

alanya köy gibi ya..mediamarktta bütün cihazlar var lg optimus7 kalmamış oyüzden can ın wp tecrübesi bir daha ki sefere kaldı aynı şekilde one x de yoktu one v n9 falan vardı onlarıda biliyorsunuz zaten
aman düşürmediniz demi çarpmadınız falanbiz alayını mıncıkladık samsunglar elimizde kaldı arka kapakları bile yoktu zaten![]()

iphone u sat al üstünede accık para ekle denkleştir...n9 kullanıcı deneyimi müthiş ya . geçen turkcellde kullandım destek olsa da alsam dedim kendi kendime