Nokia LUMİA S

Sponsorlu Bağlantılar

Del Rey

Del Rey

Üye
2160p :aha: :oha:

iyi sallamışlar :ehe

2 sene önce desek 41 MP Kameralı telefon gelecek diye, aynı bu tepkiyi alırdık. Şu an 8K kayıt yapabilen kameralar var, hiçbir çok üst düzey bilgisayar açamıyor. Çok özel bilgisayarlar gerekiyor oynatmak için o videoları.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
2 sene önce desek 41 MP Kameralı telefon gelecek diye, aynı bu tepkiyi alırdık. Şu an 8K kayıt yapabilen kameralar var, hiçbir çok üst düzey bilgisayar açamıyor. Çok özel bilgisayarlar gerekiyor oynatmak için o videoları.

2160p imkansız demioyrum, böyle bi telefonda bu tarihde imkansız diyorum. NOKIA bi anda bu kadar donanım koymaz

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Belli olmaz Furkan yeterince geri kaldı artık böyle ataklar yapmalı.. 41 mp kamerayı symbian cihaza koyan adam 2160p yi bu cihaza koyabilir :)

Del Rey

Del Rey

Üye

2160p imkansız demioyrum, böyle bi telefonda bu tarihde imkansız diyorum. NOKIA bi anda bu kadar donanım koymaz

Ben de bu kadar donanım koymayacağını düşünüyorum. Ancak Windows 8 ile birlikte güçlü bir GPU-CPU, yenilenmiş kamera sensörü ve PureView ile neden mümkün olmasın diyorum. Cihaz önümüzdeki senenin cihazı sonuçta.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Belli olmaz Furkan yeterince geri kaldı artık böyle ataklar yapmalı.. 41 mp kamerayı symbian cihaza koyan adam 2160p yi bu cihaza koyabilir :)

tabi ki donanımda iyileştirmeler olacak ancak bu kadar fazla değil

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Konseptlerde her zaman abartılar vardır :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Cihazı beğendim inşallah yaparlar...

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

mesut1979

Üye
valla böyle bir cihaz ciksin hemen alirim.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Benim seneye alıcagım telefon yavaş yavaş şekillenmeye başladı:oke:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
haha :ehe

yeauw

yeauw

Üye
oha mı dym nediym :D

doctorrr

doctorrr

Üye
baba sizde çorap değiştirir gibi yav :D bende lumia 900 4 sene gider :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
mesela ben en fazla 1.5 yılda bir değiştiriyorum :ehe

Üst Alt