Nokia LUMİA S

Sponsorlu Bağlantılar

Del Rey

Del Rey

Üye
Bu kadar üstün özelliklere sahip cihaz çıkar mı bilmiyorum. Nokia büyük ihtimalle Progidy tarzı bir Superphone üretir, onu da amiral gemisi yapar. Progidy dışında başka bir amiral geminin olacağını sanmam. Tabii, bu 'Lumia S' adını Galaxy serilerindeki S'ten alıyorsa çakmadır, Super'dan alıyorsa Progidy yerine Lumia S isimli bir cihaz görebiliriz.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Haklisin erdem bu isimler zaten gercek olsa bile proje ismi duyumlarima gore bu cihaz lumia 900s olarak gelicek.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Erdem abi samsung da apple dan çalmadı mı zaten :) Bu konsept ama ben Nokia nın Lumia adını değiştireceğini düşünmüyorum.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
2000 Tl az para değil bea :)

Del Rey

Del Rey

Üye
Erdem abi samsung da apple dan çalmadı mı zaten :) Bu konsept ama ben Nokia nın Lumia adını değiştireceğini düşünmüyorum.

Bana göre Lumia ailesinin ömrü yalnızca 2016'ya kadar. Çünkü, 'Lumia' belirtici bir isim. Nokia'nın diğer akıllı telefonlarından ayrı bir aile. Fakat desteğin 2016'da kesileceğini göz önüne getirirsek, Nokia'nın ayıracağı başka telefon aileleri kalmayacağı için 'Lumia' da kalkar.

---------- Eklendi @ 14:30:05 ---------- Yazıldı @ 14:29:29 ----------

s3 ' ünki bence maksimum donanım . Üstü benim için gereksiz

S3'ün donanımı çok önemli değil. S3'ü S3 yapan muhteşem bir şekilde paketlenmiş zekası.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Android için daha üstü de şart olacak bence samsung bu yüzden tizene geçiyor

---------- Eklendi @ 14:33:24 ---------- Yazıldı @ 14:30:47 ----------

Haklısın Erdem abi farklı isimler altında cihazlar mutlaka gelecektir ama ben en az 2 3 nesil Lumia adıyla devam eder demek istedim yani en azında purewievli cihazları için konuştum.

Del Rey

Del Rey

Üye
Android için daha üstü de şart olacak bence samsung bu yüzden tizene geçiyor

---------- Eklendi @ 14:33:24 ---------- Yazıldı @ 14:30:47 ----------

Haklısın Erdem abi farklı isimler altında cihazlar mutlaka gelecektir ama ben en az 2 3 nesil Lumia adıyla devam eder demek istedim yani en azında purewievli cihazları için konuştum.

Haklısın. Bu gidişle Android'lere Mac Pro donanımı gerekecek.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
bu telefon çıksın almazsam ne olayım şu özelliklere bak yaw :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aynen abi androide kalsa iş 1gb ddr5 ekran kartı olacak cihazlarda zaten böyle giderse masaüstü pclerle kompak fotoğraf makineleri yalan olacak..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:zuhaha: aynen abi şu 3310 kadaar efsane cihaz var mıdır ya :) dedem 9 sene kullandı

Türe

Türe

Üye
Bana göre Lumia ailesinin ömrü yalnızca 2016'ya kadar. Çünkü, 'Lumia' belirtici bir isim. Nokia'nın diğer akıllı telefonlarından ayrı bir aile. Fakat desteğin 2016'da kesileceğini göz önüne getirirsek, Nokia'nın ayıracağı başka telefon aileleri kalmayacağı için 'Lumia' da kalkar.

---------- Eklendi @ 14:30:05 ---------- Yazıldı @ 14:29:29 ----------

S3'ün donanımı çok önemli değil. S3'ü S3 yapan muhteşem bir şekilde paketlenmiş zekası.

evet paket halinde kabul ettirdi ne hikmetse kendini :hmmm

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
2160p :aha: :oha:

iyi sallamışlar :ehe

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Üst Alt